Nieuwe Mortal Kombat 1 gameplay-trailer belicht Invincible’s Omni-Man

thumbnail

Warner Bros. Games heeft vandaag een nieuwe Mortal Kombat 1-gameplaytrailer uitgebracht waarin downloadbare content (DLC) gastvechter Omni-Man in de kijker wordt gezet, geïnspireerd op het stripboek Invincible en de Prime Video-animatieserie voor volwassenen. De nieuwe video laat de kenmerkende look van Omni-Man zien, samen met zijn formidabele moveset waarin de bovenmenselijke kracht, snelheid en luchtvaardigheden van het personage zijn verwerkt.

Omni-Man, ook bekend als Nolan Grayson, komt uit de buitenaardse wereld Viltrum en heeft lang gevochten om zijn geadopteerde thuisland, de aarde, te beschermen als een van de machtigste kampioenen van de planeet. Hij voedde zelfs zijn zoon op, de held die bekend staat als Invincible (Mark Grayson), om in zijn voetsporen te treden en zijn nalatenschap voort te zetten. Maar de ware missie van de Viltrumite-krijger was nooit welwillendheid – het was verovering. En het Viltrum-rijk, hongerig naar uitbreiding, is niet van plan te stoppen bij Earthrealm.

Omni-Man wordt op 9 november toegevoegd aan de Mortal Kombat 1-selectie als onderdeel van de vroege toegangsperiode voor Kombat Pack-bezitters, gevolgd door wereldwijde beschikbaarheid op 16 november.

Omni-Man in Mortal Kombat 1 wordt ingesproken door acteur J. K. Simmons, die ook het personage vertolkt in de animatieserie Invincible. Seizoen 2 van Invincible gaat op 3 november in première op Prime Video.

De nieuwe trailer biedt ook een frisse blik op Tremor, een DLC Kameo Fighter die tijdens wedstrijden kan assisteren met een reeks ondersteunende bewegingen. Tremor zal beschikbaar zijn als onderdeel van het Kombat Pack en op 20 november als zelfstandige aankoop.

Bovendien begint het volgende seizoen van de Invasions-modus – Season of the Blood Moon – op 9 november, inclusief nieuwe uitdagingen, baasgevechten, beloningen en meer.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2472
  1 maand geleden

  Hele toffe toevoeging.De game play doet me denken aan die van Superman uit de Injustice spellen.Vooral ook mooi gezien het niet lijkt dat we zo snel een deel 3 daarvan kunnen verwachten.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx