Nieuwe Legend genaamd Conduit onthuld in Apex Legends: Ignite

thumbnail

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag Apex Legends: Ignite aangekondigd, de nieuwste grote update voor de bekroonde hero shooter. Deze update introduceert de nieuwste Legend genaamd Conduit. De zojuist gelanceerde verhaaltrailer biedt meer inzicht in het verleden van Conduit en de oorsprong van haar kracht en toewijding.

Geïnspireerd door de Monarch Titan, die haar leven redde en de toewijding van haar zus om voor haar gezin te zorgen, brengt Conduit het ultieme offer. Ze maakt gebruik van bestraalde overblijfselen van de Monarch-batterij om haar toekomstige gezondheid op te offeren. Dit stelt haar in staat om voor haar familie te zorgen en haar legende te doen herleven.

De officiële Apex Legends: Ignite-lanceringstrailer wordt op 23 oktober gelanceerd.

Meer details over Apex Legends: Ignite worden voor de officiële lancering van de update bekendgemaakt. Ignite wordt beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam. Vergeet niet om Apex Legends te volgen op XInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx