Nieuwe GTA Online update verschijnt 11 augustus: De Los Santos Summer Special

thumbnail

Haal het maximale uit de resterende hete zomerdagen van Southern San Andreas met een groot aantal nieuwe activiteiten die deze week in GTA Online verschijnen. Met alles van spannende nieuwe co-op missies via je superjacht, sensatie op het circuit met nieuwe Open Wheel Races tot een vloot nieuwe beschikbare voertuigen en nog veel meer. Zomer is Los Santos heeft voor ieder wat wils.

Eigenaars van Galaxy superjachten kunnen deelnemen aan een geheel nieuwe reeks missies, in je eentje óf met tot wel drie scheepsmaten. Alles van diepzeeduiken tot high-speed hi-jinks op open zee, er is actie voor alle soort matrozen.

Tussen het leveren en verkopen in kunnen carrièretijgers de straat op naar verrassende locaties om een serieuze beloning te verdienen. Ook op het terrein van het Diamond Casino & Resort vinden ook een aantal Adversary Modes plaats.

Ondertussen zullen auto-websites vollopen met veel nieuwe beschikbare wagens, waaronder auto’s die Benny kan customizen, off-roaders, tune-bare sportwagens en een aantal nieuwe Open Wheel-schoonheden. Drijf ze tot het uiterste in een serie nieuwe Open Wheel Races, of ontwerp je eigen straatcircuit met de nieuwe Open Wheel Race Creator.

Er zijn daarnaast ook een aantal algemene verbeteringen en fixes op komst– net als onze doorlopende reeks wekelijkse special events en bonussen om de komende maanden van te profiteren – zodra de Los Santos Summer Special op 11 augustus verschijnt in GTA Online.

Blijf op de hoogte van de Rockstar Newswire voor meer details, en meer info over wat er later dit jaar gebeurt wanneer Heists terugkeren in de grootste update van GTA Online ooit.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x