Nieuwe gameplay-trailer van Rugby 22

thumbnail

NACON en Eko Software presenteren met plezier een nieuwe gameplay-video van Rugby 22, het nieuwe deel in de marktleidende rugby-games-franchise van dat op 27 januari 2022 verschijnt voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Daarnaast is bevestigd dat de Top 14, de Pro D2 en het United Rugby Championship in de game present zijn. Fans kunnen met alle clubs van deze leagues spelen, inclusief alle spelers en hun officiële jerseys.

De video toont diverse nieuwe features van de game, waar fans van de sport zeker blij van zullen worden.

 • Geoptimaliseerde in-game besturing
  Rugby 22 is voorzien van een nieuw besturingssysteem voor een nog beter reagerende en intuïtievere spelervaring. Speel touches, rucks en mauls als een ware rugby-professional!
 • Verbeterd gedrag van computergestuurde spelers
  Voor een nog betere simulatie-ervaring hebben de EKO Software-teams de AI geoptimaliseerd. Daardoor reageren computergestuurde spelers nog beter op de tactische keuzes die spelers maken. De spelers van je eigen team zullen zichzelf beter positioneren en realistischer reageren, terwijl je tegenstanders slimmere keuzes zullen maken.
 • Een nieuwe, uitdagende moeilijkheidsgraad
  Ten slotte is voor geoefende spelers een nieuwe moeilijkheidsgraad toegevoegd die voorziet in sterkere tegenstanders en een hogere uitdaging.

Rugby 22 laat spelers genieten van alle elementen van modern rugby: de officiële teams, tactische aanpassingen voor en tijdens de wedstrijd, pod-play-opties, direct passen na contact en het uitvoeren van combinaties. Alle rugbyfans zullen genieten van de manier waarop ze hun sport in deze game kunnen beleven.

Overzicht kenmerken RUGBY 22:

 • Speel met de officiële teams – Rugby 22 omvat vrijwel alle grote nationale teams, met hun spelers en jerseys: Nieuw-Zeeland, Australië, Frankrijk, Fiji, Ierland, Italië, Schotland, Wales, Japan en Georgië.
 • Betreed het veld, alleen of met anderen – Speel solo of de lokale of online multiplayer, met diverse game-modes en bijzonder realistische gameplay!
 • Verken de Career Mode – Bouw je eigen team in de Career Mode, stijg in de klassementen, bouw je dreamteam en strijd tegen de beste teams ter wereld!
 • Speel als de pro’s – Geniet van een zeer realistische rugby-simulatie met echte tactische diepgang. Speel als een pod, bepaal je vleugelposities, kies je verdediging en maak vlotte combinaties om je tegenstander te slim af te zijn.
 • Een echte rugby-ervaring Rugby 22 biedt een authentieke rugby-ervaring met realistische animaties die dankzij motion capture-technologie zeer dicht bij die van de echte spelerbewegingen liggen. Beleef rugby, zo intens als de echte sport.
 • Trainen – Dankzij de nieuwe tutorials in de game, leer je de basis van de sport en kun je jezelf trainen om steeds beter te worden!
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Punker
  Gast
  Anoniem
  8 dagen geleden


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box