Nieuwe Gameplay-trailer Dragon Quest Treasures onthuld

thumbnail

SQUARE ENIX maakt bekend dat DRAGON QUEST TREASURES beschikbaar is voor fysieke en digitale pre-orders bij deelnemende retailers. Daarnaast is een Digital Deluxe Edition aangekondigd en verscheen een nieuwe trailer van de game. De trailer toont de betoverende wereld van DRAGON QUEST TREASURES en biedt spelers een uitgebreid overzicht van de vele mogelijkheden in de game. DRAGON QUEST TREASURES verschijnt op 9 december 2022 voor de Nintendo Switch.

Spelers die de Standard Edition pre-orderen bij deelnemende retailers ontvangen een set met Chimaera Wings, Better Buddy Bullets en Fullheal Pellets. De Digital Deluxe Edition bevat de volledige game en de pre-order items van de Standard Edition, plus drie monster-bondgenoten en een set met Bestest Buddy Bullets en Omniheal Bombs.


De wereld van Draconia is rijk aan schatten en geheimen. Spelers volgen de jeugdavonturen van Erik en zijn zus Mia uit DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age, die onvergetelijke avonturen beleven als ze op jacht gaan naar nieuwe schatten, monsters rekruteren om hen daarbij te helpen, en op zoek gaan naar de zeven legendarische Dragonstones.

DRAGON QUEST TREASURES verschijnt op 9 december voor de Nintendo Switch. Ga voor meer informatie naar de DRAGON QUEST-site en volg onze officiële kanalen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Punker
  Gast
  Anoniem
  7 dagen geleden

  Dit is een must-have voor mij!


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx