Nieuwe features van firmware versie 3.00 voor de PS3

thumbnail

Sony heeft vandaag aangekondigd welke veranderingen PlayStation 3 firmware versie 3.00 met zich mee zal brengen. De update zal een en ander gaan veranderen als het gaat om de PlayStation 3 software welke we kennen uit het verleden. Zo zal het Information Board vervangen worden door de What’s New-sectie, waarmee het mogelijk is om interactief PlayStation nieuws te bekijken wanneer je de console opstart. Onder het PlayStation netwerk logo kun je ‘What’s New’ weergeven en de laatste software bekijken die op PSN is verschenen.

Verder zal ook een nieuwe status indicator lanceren. Rechtsboven in de hoek kun je binnenkort een gebruikersicon vinden welke laat zien hoeveel vrienden online zijn. Verder kun je snel zien hoeveel nieuwe berichten je hebt. Ook zal de batterij-indicator niet langer de tijd laten verbergen als je de PS-button indrukt.

Dat is nog niet alles want ook het vriendensysteem zal gemodificeerd worden. Je kunt tevens berichten per vriend bekijken. Daarnaast kunnen developers met firmware versie 3.00 binnenkort zelf bepalen hoe ze trophies weergeven voor add-on content. Nu zie je alles nog in één enkele lijst, maar binnenkort hoeft dat niet meer het geval te zijn. Ook is het mogelijk je XMB-interface wat meer sfeer te geven, zoals je in de onderstaande video kunt zien aan de glinsterende animaties. Je kunt echter ook je standaard oude theme gebruiken. Ook kunnen dynamische themes gedownload worden.

Beneden een demonstratie van de nieuwe firmware. De software zal volgens Sony ‘snel’ gaan verschijnen:

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

en video store ook niet

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

ingame chat zal er nooit komen…pffff

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Ja, dat is echt uber vet. Dynamische themes zijn het grootste pluspunt, de rest geloof ik wel.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Die Littlebigplanet theme die echt echt fucking de bom gewoon dat ziet er echt bruut uit!!!! alleen wat lelijk zeg bij nieuws en de store al die vakken:o


Naar boven
4
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x