Nieuwe details omtrent Orsinium onthuld voor Elder Scrolls Online

thumbnail

Bethesda lanceert vandaag een nieuwe trailer van The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimiteds aankomende DLC gamepack, Orsinium, en onthult tevens de eerste details.

Orsinium, het voorouderlijke thuis van de Orcs, wordt diep binnen de Wrothgar Mountains heropgebouwd en King Kurog heeft een oproep verstuurd waarin hij de hulp inroept van onverschrokken avonturiers om te helpen bij de wedergeboorte van Orsinium. De nieuwste DLC gamepack van het geprezen The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited neemt de speler mee in de bergen van Wrothgar, en natuurlijk naar de hoofdstad van de Orcs, om plots en counter-plots te ontrafelen en gloednieuwe vijanden en bondgenoten tegen het lijf te lopen. Orsinium, ESOTU’s grootste gamepack tot nu toe, herbergt een kolossaal nieuwe zone om te verkennen, nieuwe quests en mysteries, een singleplayer arena, nieuwe publieke dungeons en veel meer!

Met meer dan 20 uur aan content lanceert Orsinium op pc/Mac op 2 november, op Xbox one op 17 november en op 18 november op PlayStation 4. Orsinium zit inbegrepen in alle actieve ESO Plus-lidmaatschappen en zal verkrijgbaar zijn voor 3.000 crowns via de ESOTU Crown Store.

Pc-spelers kunnen Orsinium vanaf nu testen via de ESOTU PTS (Public Test Server).

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx