Nieuwe Deep Dive EA SPORTS FC 24 gaat in op Clubs & Volta

thumbnail

Werk samen met je vrienden, van het stadion tot de straat, in Clubs en VOLTA FOOTBALL in EA SPORTS FC 24 met cross-play. Speel, maak voortgang en personaliseer je Prof op manieren die op echt voetbal lijken met de introductie van een nieuw Clubs-seizoensindeling die leidt tot Play-offs, de introductie van PlayStyles voor meer realistische spelersontwikkeling en meer aanpassingsmogelijkheden dan ooit.

Cross-play: In EA SPORTS FC 24 kunnen vrienden een club delen, ongeacht waar ze spelen. Dankzij cross-play kunnen spelers van de vorige generatie (PS4/Xbox One) samen het veld op, net als spelers van de huidige generatie (PS5/Xbox Series X|S/pc). Dit maakt ook samengestelde klassementen mogelijk, één voor elke generatie consoles, waardoor spelers van verschillende consoles tegen elkaar kunnen strijden voor een plaats wereldwijd.
Clubs League Season + Play-offs: Een nieuwe Seizoensindeling brengt een nieuw niveau van competitie en dynamiek naar Clubs in EA SPORTS FC 24. Gedurende elk Seizoen nemen clubs deel aan een Competitiefase, waarbij ze voortgang maken van de laagste divisie naar de hoogste, punten verdienen en strijden voor promotie. Elk seizoen eindigt in een gloednieuwe Play-off-fase waarin Clubs een vast aantal wedstrijd hebben om te klimmen in het klassement van hun competitie en extra beloningen aan het einde van het seizoen verdienen, bestaande uit fans, reputatie en unieke Clubs-competitieprijzen. Hoe hoger je club eindigt in zowel de Competitie- als de Play-off-fase, hoe beter de beloningen zijn die je verdient aan het einde van het seizoen.
Club Progression: Ga verder dan je Prof te laten groeien en laat samen met vrienden je Club groeien. Krijg meer fans om reputatieniveaus te ontgrendelen en de bekendheid van je club uit te breiden. Hoe populairder je club, hoe meer je je stadion naar eigen smaak kunt inrichten en hoe beter je AI-selectie wordt.
PlayStyles in Clubs: Ontwikkel je Prof tot je favoriete speler met PlayStyles. Dit zijn unieke kenmerkende vaardigheden waarmee spelers zich onderscheiden op het veld. Elke PlayStyle maakt je Prof persoonlijker, waarbij je een nieuw niveau van aanpassingen ontgrendelt en je controle krijgt over het precieze type speler dat je Prof wordt.

VOLTA FOOTBALL: Ga dit jaar met meer vrienden de straat op dankzij cross-play in VOLTA FOOTBALL. Personaliseer je Prof met nieuwe uiterlijkitems, toon je vaardigheden in minigames of geniet gewoon van sociale momenten door met je vrienden te spelen in deze casual, op de community gerichte straatvoetbalomgeving.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx