Razer introduceert de Razer BlackWidow V4 75%

thumbnail

Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, kondigt de Razer BlackWidow V4 75% aan. Dit toetsenbord combineert precisie met aanpasbaarheid en is voorzien van een stevige aluminium constructie. Daarnaast heeft het een ‘gasket-mount’ structuur, hot-swappable toetsen, nieuwe tactiele mechanische switches en Razer Chroma RGB-verlichting voor een unieke ervaring.

“Razer heeft de BlackWidow V4 75% ontwikkeld door te luisteren naar de community. Dit nieuwe toetsenbord combineert aanpasbaarheid met gaming”, zegt Barrie Ooi, hoofd van Razer’s PC Gaming Division. “De hot-swappable constructie, in combinatie met onze eigen mechanische switches en adaptieve Chroma RGB-verlichting, geeft gamers de kans het toetsenbord aan te passen naar hun eigen wensen.”

 

Hot-swappable mechanische switches

De Razer BlackWidow V4 75% is verkrijgbaar in het zwart of wit en is compatibel met 3- of 5-pins switches. Dankzij het socketed PCB-ontwerp kunnen gebruikers de standaard switches eenvoudig verwisselen met mechanische switches naar keuze. Hierdoor hebben zij meer controle over hoe hun toetsenbord voelt en reageert.

Het toetsenbord wordt standaard geleverd met de nieuwe Razer Orange Tactile Mechanical Switches Gen 3. Het ‘bump point’ ligt bij deze nieuwe generatie switches hoger en het geluid van elke toetsaanslag is verbeterd. Deze aanpassingen ten opzichte van de vorige generatie switches sluiten meer aan bij de wensen van de moderne gamer.

Soepele type-ervaring

De BlackWidow V4 75% heeft een gasket-mount FR4-plaat en twee lagen geluiddempend schuim. De ene laag zit ingeklemd tussen een printplaat met tape en de FR4-plaat, terwijl de andere aan de onderkant van de behuizing zit om ongewenste pingels en galm te verminderen

De op de plaat gemonteerde stabilisatoren zijn in de fabriek gesmeerd en zorgen voor een soepelere toetsaanslag. Bovendien verminderen ze ongewenste rammelende geluiden. De printplaat van dit toetsenbord biedt ondersteuning voor inschroefbare stabilisatoren, voor als gebruikers de standaard stabilisatoren willen verwisselen. Hiermee zorgt de BlackWidow V4 75% voor een lichte, gebalanceerde type-ervaring met een vol klinkend geluid.

Compact design met Chroma RGB

Het 75%-formaat van het toetsenbord beschikt over alle essentiële toetsen en laat genoeg ruimte over zodat gamers hun muis vrijuit kunnen bewegen. De stevige 5052 aluminium legering behuizing heeft een lange levensduur en gaat niet ten koste van de esthetiek van het toetsenbord. Razer Chroma RGB met een dubbelzijdige ‘underglow’ en individuele toetsverlichting maakt dit toetsenbord een stijlvolle toevoeging voor elke gaming-setup.

Gamingfuncties

Door de multifunctionele roller en mediatoetsen kunnen alle entertainment behoeften vervuld worden. In de kern is de BlackWidow V4 75% een toetsenbord met premium gamingfuncties, waaronder tot 8000Hz polling rate en volledig programmeerbare toetsen via Razer Synapse. Daar komen ook Doubleshot ABS Keycaps, N-toets rollover en anti-ghosting bij kijken.

De BlackWidow V4 75% is Razers antwoord op de feedback van gamers wereldwijd. Het doel van dit toetsenbord is om, met oog voor detail, de hele community te voorzien van de innovatieve tools die zij nodig heeft.

De Blackwidow V4 75% maakt de BlackWidow V4-collectie compleet. Deze bestond al uit de BlackWidow V4 Pro, en de meer recente BlackWidow V4 en BlackWidow V4 X. Iedere toetsaanslag staat symbool voor Razers inzet op het gebied van gaming, nauwkeurigheid en kwaliteit.

Meer informatie over de Razer BlackWidow 75% is beschikbaar via Razer.com.

Prijs en beschikbaarheid

Razer BlackWidow V4 75%

€219,99 – nu verkrijgbaar via Razer.com en erkende resellers

Razer BlackWidow V4 75% White Edition

€229,99 – vanaf medio september verkrijgbaar via Razer.com en erkende resellers

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx