Nieuwe Deck13 game The Surge aangekondigd

thumbnail

Duitse ontwikkelaar Deck13 en Focus Home Interactive hebben tijdens Gamescom 2015 de nieuwe titel van hun aankomende action-RPG onthuld: The Surge. Samen met de titel van de game en het logo werd er ook een officieel artwork vrijgegeven van een van de omgevingen waarin je zult kunnen verkennen en strijden in The Surge.

The Surge speelt zich af in een zeer dystopische toekomst, waarin de aarde het einde van haar leven nadert en de bewoners van haar overbevolkte steden moeten vechten om te overleven, terwijl sociale plannen onder druk staan vanwege een snel vergrijzende bevolking en een toenemend aantal milieuziektes.

Naarmate de technologie vooruitgang boekte, werd menselijke arbeid op vele plaatsen overbodig. Voorzien van exoskeletten trokken de bewoners van de aarde de steden uit op zoek naar werk. De wereld van The Surge schetst een zeer grimmige toekomst waarin de vooruitgang van onze technologie, onze samenleving en onze omgang met het milieu tot het verval van de menselijke beschaving heeft geleid.

The Surge maakt gebruik van innovatieve combat mechanics en een origineel karakter progressiesysteem op basis van modulaire upgrades die worden ontgrendeld middels snelle, heftige combat. Houd The Surge de komende maanden in de gaten voor meer informatie!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box