Nieuwe content voor The Godfather

thumbnail

The Godfather heeft weer nieuwe content gekregen. Het spel krijgt namelijk downloadbare toevoegingen, helaas hangt hier wel een prijskaartje aan vast. Voor 260 Microsoft punten krijg je namelijk toegang tot 12 nieuwe missies met daarbij 250 extra gamerpoints die verdient kunnen worden. De software is Xbox 360 exclusive.

The Godfather is een non-lineair actieavontuur, waarin je de problemen van de familie op talloze manieren kunt oplossen: met bruut geweld, een diplomatieke benadering of een slimme combinatie hiervan. Van afrekeningen tot bankovervallen en van drive-by’s tot afpersing: je maakt het allemaal mee in de wereld van The Godfather, waar intimidatie en onderhandeling de weg naar de top plaveien. Wees loyaal en zaai angst tijdens je omgang met de personages en dwing zo respect af. Net als in het oorspronkelijke verhaal van The Godfather hebben je beslissingen verstrekkende gevolgen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box