Nieuwe Collector’s items Assassin’s Creed IV Black Flag

thumbnail

Ubisoft kondigt vandaag drie nieuwe producten aan van Assassin’s Creed IV Black Flag. De franchise breidt uit met een comic, een artbook en een strategy guide, gemaakt door Penguin Group, Titan Books en Piggyback.

Comic

De Gouden Eeuw van Piraterij: een tijd waarin loyaliteit plaats maakt voor hebzucht, ambitie en corruptie. Edward Kenway, een brutale, jonge kapitein, is bezig één van de grootste piraten van deze tijd te worden. En jij hebt de kans om zijn verhaal te ontdekken in Assassin’s Creed: Black Flag en de eeuwenoude strijd tussen de Assassins en Tempeliers te beleven!

Penguin Books brengt Assassin’s Creed: Black Flag op 7 november aanstaande uit in Engeland. In de Verenigde Staten is de comic vanaf 26 november te verkrijgen. Voor Nederland is nog geen releasedatum bekend.

Artbook

In The Art of Assassin’s Creed IV Black Flag, komen de zeer gedetailleerde omgevingen tot leven en geniet je van alle mooie locaties. Verlies jezelf in de actie van Assassin’s Creed IV Black Flag en herbeleef de Gouden Eeuw van Piraterij. Van deze artbook komt ook een erg exclusieve special edition. Van deze special edition zijn namelijk maar 500 stuks te krijgen. Bij de special edition zitten bovendien twee concept art prints met handtekeningen van de artiesten.

The Art of Assassin’s Creed IV Black Flag is vanaf 28 oktober 2013 in het Engels verkrijgbaar.

Strategy guide

De officiële strategy guide helpt gamers wereldwijd om nog meer uit de game te halen en de echte Assassin’s Creed-ervaring te beleven. In deze guide vind je alle verborgen geheimen en kom je alles te weten over Assassin’s Creed IV Black Flag door middel van analyses, tabellen en statistieken. En met de spectaculaire walkthrough, de achievement guide en de uitgewerkte multiplayer-strategie mis je voortaan niets meer van de game. Als kers op de taart zit er ook nog een kaart bij met alle locaties van Black Flag.

Piggyback brengt de strategy guide uit op de releasedatum van Assassin’s Creed IV Black Flag en is beschikbaar in het Engels, Frans, Spaans, Duits en Italiaans.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box