Nieuwe arcade racegame nail’d vanaf 4 februari 2011 beschikbaar

thumbnail

Op 4 februari 2011 brengt Deep Silver, het gameslabel van Koch Media, een toonaangevende producent en distributeur van digitale entertainmentproducten, de nieuwe arcade racegame “nail’d” op PS3, Xbox360 en PC.

“nail’d” is een echt helse rit! In geen enkele andere racegame komen zulke hoogteverschillen voor! Om een kans te maken de spannende races boordevol actie in “nail’d” te winnen, moet je op absolute topsnelheid gewaagde sprongen in onbekende diepten durven te maken. Steile hellingen, plots opduikende obstakels en verrassende bochten in het parcours vragen om snelle reflexen waarbij je er helemaal voor moet gaan. Dankzij de waanzinnige snelheidsexplosies is “nail’d” één grote, continue adrenalinestoot!

Tijdens een toernooi scheur je door allerlei levensechte omgevingen, van de torenhoge sequoia’s in Californië tot de steile bergwanden van het Yosemite National Park. Je kunt in “nail’d” uit verschillende soorten voertuigen kiezen, zoals motoren en quads. Zodra je een vervoermiddel uitgekozen hebben, is het tijd om weg te scheuren en de strijd aan te gaan met de zenuwslopende computertegenstanders. Een meeslepende soundtrack, gespeeld door bekende bands, zweept je op je uiterste best te doen. In de multiplayer modus kun je bovendien een plek hoog op de leaderboards voor de wereldwijde online toernooien proberen te veroveren.

“nail’d” is ontwikkeld door Techland en wordt uitgebracht voor het PlayStation 3-systeem, de Xbox 360-spelcomputer van Microsoft en voor Windows PC’s.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ik vrees het ergste… 🙂 Nu nog wachten op en goed racestuur voor xbox, aar dan ook een beetje betaalbaar.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx