De enige officiële Nederlandse PES League competitie gaat weer van start

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH in samenwerking met Gameaddicts kondigen de start aan van de officiële Nederlandse PES League competitie.

De uitgever van de befaamde voetbalserie Pro Evolution Soccer organiseert in samenwerking met Gameaddicts de Nederlandse PES League competitie. In een aantal voorrondes wordt gestreden om uitzending naar de Pro Evolution Soccer Wereldkampioenschappen.

De PES Wereldkampioenschappen vonden het afgelopen jaar plaats in Mallorca (Spanje). Voor dit gala evenement kwamen alleen de allerbeste PES 2010 spelers tegen elkaar uit in een knock-out toernooi. De afgevaardigden werden geselecteerd vanuit de nationale officiële PES Leagues, met spelers uit de grote Europese landen en de allerbeste spelers uit Japan, Brazilië, Mexico en de Verenigde Staten.

Maar liefst 21 landen namen deel waarbij de winnaar van vorig jaar – Yasin „Jinxy” Koroglu uit België – ook weer aanwezig was om zijn titel te verdedigen. Helaas moest hij hem dit jaar afstaan aan de Portugese Christopher Morais, die onder het toeziend oog van Europees PES Team Leider Jon Murphy en de beroemde producer Shingo ‘Seabass’ Takatsuka de wedstrijd won. Deze laatste kroonde eigenhandig de Portugees tot winnaar.

Er zullen meerdere Pesleague kwalificatie toernooien gehouden worden voor het Nederlandse Kampioenschap. Maar de eerste vinden plaats op:

19 december 2010
WORLD FASHION CENTRE AMSTERDAM
Koningin Wilhelminaplein 13
1062 HH Amsterdam

22 januari 2011
Dynamo
Catharinaplein 21
5611 DE Eindhoven

De andere locaties zullen zo snel mogelijk worden bekend gemaakt.

Het inschrijfbedrag bedraagt 5 euro.

Inschrijven kan online via: www.konami-pesleague.nl

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx