Nieuw team voor Blood Bowl 3: de Imperial Nobility

thumbnail

Na de brute Black Orc trailer hebben NACON en Cyanide een nieuwe video gemaakt om een nieuw team te introduceren voor de videogame Blood Bowl 3: de Imperial Nobility. Deze edelen staan bekend om hun trots en vooroordelen, maar ook op hun vermogen geslaagde tegenaanvallen uit te voeren.

Bekijk de video over de Imperial Nobility, een van de nieuw teams in Blood Bowl 3

Blood Bowl is als entertainment niet alleen zeer populair maar ook zeer lucratief. De rijke edelen van het keizerrijk konden deze kans op meer rijkdom en roem dan ook niet laten schieten. De Imperial Nobility-teams worden gesponsord door patrons met onbeperkte middelen en zijn vastbesloten over het veld te heersen.

De Imperial Nobility-teams staan bekend om hun agressieve verdediging en snelle tegenaanvallen. Hun verdedigingslinie bestaat uit Linemen, die extreem moeilijk te vangen zijn, en Bodyguards, die zeer goed in staat zijn hun tegenstanders te vloeren. Ondertussen werken de Blitzers en Throwers vaak samen om tegenaanvallen te leiden. De Imperial Nobility-teams bestaat voornamelijk uit edelmannen die niet zo edel zijn, ondersteund door Ogres met aanzienlijk meer kracht dan intelligentie.

Dankzij solide lijnen, goede passes en uitstekende wendbaarheid zijn de Imperial Nobility-teams formidabele tegenstanders. Met geld krijg je alles voor elkaar, en zij hebben er genoeg van.

Goed nieuws voor wie niet kan wachten om Blood Bowl 3 te proberen: de registratie voor de gesloten beta is begonnen! De gesloten beta zal plaatsvinden van 3 tot en met 13 juni 2021.

Klik hier om je voor de gesloten beta van Blood Bowl 3 te registreren

Nóg een nieuwtje: Blood Bowl 3 verschijnt in september 2021 als early access voor pc. De voltooide versie komt in februari 2022 beschikbaar voor pc en consoles.

Blood Bowl 3 wordt grappiger, bloederiger en heftiger dan ooit, en zal daarmee zeker in de smaak vallen bij zowel de fans van het universum als liefhebbers van strategy-games. De voltooide versie krijgt 12 teams met elk hun eigen veld en cheerleaders, de Campaign- en Multiplayer-modes, en meer aanpassingsopties dan in alle eerder verschenen Blood Bowl-games.

Early access van Blood Bowl 3 begint in september 2021 op pc

De volledige release van de game is gepland voor februari 2022 op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Steam en Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  987
  17 dagen geleden

  Interessant artikel.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box