Nieuw Game-event in Ahoy "The Next Level"

thumbnail

Ahoy organiseert een nieuw game-event, dit wordt gehouden van 23 Juni t/m 25 Juni.
Dit event is voor Casual en Hardcore gamers, gadgets en games staan centraal. Ook is er een Lanparty, met plek voor ca. 1000 mensen. Dus je komt sowiezo aan je trekken.


Games
Voor games en gaming kan de bezoeker terecht bij de B.Y.O.C., compo’s, case modding en gaming areas. De B.Y.O.C.betekent letterlijk ‘48 hrs Bring Your Own Computer’ en is een ‘party’ waarbij een deelnemer zijn of haar computer en monitor meebrengt en deze met het netwerk verbindt. Tijdens de LANParty zullen ongeveer 1.000 deelnemers de strijd met elkaar aangaan met als inzet waardevolle prijzen en natuurlijk de eer. In deze zone zijn de echte hardcore gamers te vinden.The Next Level organiseert deze zone in samenwerking met Netgamez.

In meerdere zones vinden ‘compo’s’ ofwel competities plaats met prijzen ter beschikking voor de winnaars. De spannende wedstrijden zijn te volgen op mega videoscreens en via live stream bij de gamer thuis. Naast het live gamen is het veranderen van de computerbehuizing ofwel modificeren populair. Dit wordt ook wel ‘case modding’ genoemd en bestaat uit bijvoorbeeld het verfraaien van de behuizing met gekleurde TL-buizen (CCFLS-balken). Maar the ‘sky is the limit’ want sommigen gaan zo ver dat ze een watercooling in hun case bouwen, of bijvoorbeeld een raam in de behuizing van de harde schijf maken.

Nog meer interactief entertainment vormt de gaming area voor het bredere publiek. Hier wordt gespeeld met de nieuwste games. Er zijn PC Game Eilanden waar bezoekers tegen elkaar kunnen gamen via pc’s. Maar het gamen kan ook in de Relaxed Gaming Zone met consoles èn in de Multiplayer Racing Zone in de driver seats. De verkoop en presentatie van games en accessoires vinden plaats op de Expo. The Gaming Areas worden in samenwerking met GameParty ingericht.

Gadgets
Gadgets zijn niet meer weg te denken in onze ‘multimediale’ wereld. Ze zijn er voor ons plezier als voor (huishoudelijk) gemak. Stonden we eerst nog te kijken van de telefoon met agenda- en beeldfunctie: tegenwoordig is er de handheld computer waarmee we kunnen wappen en onze autoroutes kunnen navigeren. De biertap is inmiddels ook niet meer voorbehouden voor het café, en koffie zetten kan tegenwoordig ook sneller en zuiniger.
Tijdens The Next Level kan men zowel op de hoogte blijven van de nieuwste rages en trends op het gebied van gadgets: of men kan zichzelf er mee verrijken. Mediapartner voor deze zone is Stuff Magazine. De gadgets zijn te bezichtigen en te koop op de Expo.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx