Meer info over Unreal Tournament 2007

thumbnail

Unreal Tournament 2006 had eigenlijk al verschenen moeten zijn maar het project bleek groter te zijn dan Epic verwacht had. Nu blijkt er echter weer nieuwe info te zijn van het spel voor het PC platform (en de PS3). De shooter zal namelijk 18 verschillende voertuigen gaan bevatten waartoe de Scorpion behoort. Ook hoverboards zullen beschikbaar zijn.

De belangerijkste multiplayer mode die zal gaan verschijnen is de onslaught mode, hierin zullen speciale missies zitten waarmee voertuigen verdient kunnen worden. Deze mode was ook in UT2004 al beschikbaar maar zal een stuk uitgebreider worden. Een nieuwe mode die ook offline speelbaar zal worden is de Warfare campaign.

Omdat UT2004 vooral offline erg populair was zal Epic zich vooral fixeren op de singleplayer modes en de bots. De characters en de eigenschappen hiervan zullen een stuk geavanceerder in beeld gebracht worden. Met mogelijkheden als spraakherkenning kan contact opgenomen worden met dergelijke bots van je eigen team. UT2007 zal naast de PC ook op de PlayStation 3 lopen. Het aantal FPS (frames per second) zal hoger zijn op de PS3 dan op de PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx