Nederlander Stephan Sluis wint YCS Parijs

thumbnail

Afgelopen weekend reisden meer dan 850 spelers vanuit Frankrijk en twintig andere landen af naar Espace Charenton, aan de oevers van de Seine, voor een krachtmeting in Konami Digital Entertainment GmbH’s eerste Yu-Gi-Oh! Championship Series (YCS) van 2011.

Tegen de tijd dat Sluis begon aan de finale tegen de 15 jarige Tudor Mitchell afkomstig uit Rennes (Frankrijk) had Sluis zijn vaardigheden en de kracht van zijn X-Sabers Deck al laten zien in totaal 14 voorrondes, verspreid over het hele weekend.

Mitchell zijn Chaos Plant deck bewees minstens net zo effectief te zijn geweest gedurende het hele toernooi. De finale met twee aan elkaar gewaagde finalisten was tot het einde toe zeer spannende. Met de inzet van Stephan’s troefkaart Mind Control effende hij het pad naar de overwinning en pakte hij de winst met zijn XX-Saber Darksoul. En kon hij gekroond worden tot YCS Paris champion.

Naast deze titel, wint Sluis een prijzenpakket met onder andere drie Ultra Rare YCS Prize Cards een exclusieve YCS gamemat, een netbook computer en een volledige verzorgde reis naar het Europees Kampioenschap 2011 in Spanje. Mitchell won een 32 GB iPad en een set Super Rare YCS Prize Cards.

Voor de bezoekers was er naast het toernooi van alles te doen. En ook zij liepen de kans om fantastische prijzen te winnen zoals extra large Yu-Gi-Oh! cards, exclusieve gamematten en nog veel meer. Zo won Thomas Cavaliere, de winnaar van de YCS Trial op Zondag, een volledige verzorgde trip naar een van de volgende Europese YCS evenementen die later dit jaar zullen volgen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x