Nederland krijgt nieuwe game conventie

thumbnail

Van 4 tot en met 6 juli a.s. staan de Brabanthallen in Den Bosch geheel in het teken van EpiCon, een 3-daagse conventie waar de werelden van gaming, cosplay en meer samen komen. Voor de bezoekers staat een unieke en enorme (48.000 m²) wereld boordevol beleving te wachten.

Van een breed aanbod aan gaming, kleurrijke cosplay cities, eSports, twee bioscopen, vele workshopruimten, tot een grote dealerroom en een spectaculair programma aan entertainment: EpiCon is dan ook iedere dag van 10:00 tot 20:00 uur geopend! EpiCon brengt de werelden van gaming en cosplay samen en laat bezoekers een ervaring beleven die ze nooit meer zullen vergeten. Of je nu kiest voor een dagje uit of het hele weekend EpiCon wil beleven: EpiCon wordt de grootste conventie in de Benelux, waar je je helemaal kunt onderdompelen in de verschillende werelden.

Van de nieuwste games en downloadbare content (DLC), eSports wedstrijden, de première van een nieuwe film of tv-serie, cosplay-wedstrijden, de dealerroom en verweldigendeconcerten: bij EpiCon beleef je het. EpiCon stelt een evenwichtig en uitdagend programmeringsaanbod samen dat de komende maanden definieve vorm krijgt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  aight, gelijk maar even een paar kaartjes regelen voor die 3 dagen 😀


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx