NBA 2K22 Seizoen 2: ‘Build Your Empire’ gaat 22 oktober van start

thumbnail

2K onthult vandaag een gedetailleerde blik op Seizoen 2, dat aanstaande vrijdag verschijnt in NBA 2K22, met de eerste samenwerking met Columbia Records als muzieklabel en nieuwe content voor MyCAREER, MyTEAM en The W*. Seizoenen, dat voor het eerst werd geïntroduceerd in NBA 2K21, is in NBA 2K22 uitgebreid om spelers meer manieren te bieden om een hoger niveau te bereiken en beloningen in te wisselen zonder extra kosten na het bereiken van elk nieuw Seizoensniveau. Seizoen 1 van NBA 2K22 heeft wereldwijd al miljoenen spelers aan zich weten te binden, met meer dan 285 miljoen voltooide quests, 266 miljoen gespeelde PARK-wedstrijden en spelers die het shirt van LaMelo Ball boven alle andere verkiezen.

NBA 2K22 Season 2: ‘Build Your Empire’ richt zich op Michael Jordan’s weg naar legende status en geeft spelers de kans om zelf grootheid te bereiken. Spelers kunnen in de game springen om het volgende te ervaren:

 • De MyCAREER-uitbreidingen omvatten nieuwe beloningen, een speciale Thema Mascotte-outfit als beloning voor level 40, de mogelijkheid om Rebirth vrij te spelen als Quest-beloning, cosmetische herfstupdates, evenementen en kleding;
 • MyTEAM voegt onder andere Seizoensgebonden Player Reward Cards toe, zoals een Level 1 Free Agent Michael Jordan die de startopstelling van spelers zal leiden of een Pink Diamond Kevin Garnett als je Level 40 haalt. MyTEAM introduceert ook nieuwe NBA 75 Domination Tier- en Series I Cards en de allereerste Player Coach Cards als beloning voor het voltooien van elke tier in de NBA 75 Domination Tier, samen met nieuwe uitdagingen, agenda’s en meer;
 • The W*-toevoegingen omvatten een nieuwe Seasonal Clothing Bundle, 2K Breakthrough Gear, en meer. Spelers kunnen ook het beste halen uit hun contacten, met kansen om in contact te komen met legendes Rebecca Lobo en voormalig WNBA-speler die WNBA-coach is geworden Teresa Weatherspoon, om hun games te laten groeien en het op te nemen tegen de slopende concurrentie en meer spannende beloningen te vergaren;

‘First Fridays’ debuteert met een soundtrack update samengesteld door Columbia Records met artiesten 24kGoldn, Cochise, en SSGKobe, samen met verschillende andere artiesten van Columbia’s roster. Gedurende het seizoen zal er elke vrijdag nog meer muziek aan de soundtrack worden toegevoegd en elke toekomstige soundtrack-update zal een mix van bekende en opkomende artiesten bevatten om muziekontdekking en -groei in de game te ondersteunen.

Voor alle details over wat Seizoen 2 van NBA 2K22 bevat, kun je terecht bij het laatste Courtside Report.

NBA 2K22 is wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 5 en PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, Nintendo Switch en pc. Ga voor meer informatie naar de officiële website van NBA 2K22.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box