NBA 2K22 Arcade Edition komt binnenkort naar Apple Arcade

thumbnail

Vandaag kunnen we met trots aankondigen dat NBA 2K22 Arcade Edition, de nieuwste titel in de NBA 2K-serie exclusief voor Apple Arcade, binnenkort wordt gelanceerd.

Spelers kunnen hun NBA-dromen blijven waarmaken op het virtuele hardhout en de strijd aangaan met enkele van de beste spelers uit de NBA, waaronder Luka Doncic, Damian Lillard, Kevin Durant, Jayson Tatum, Zion Williamson, Rui Hachimura, Karl-Anthony Towns en meer – in een authentieke NBA 2K-ervaring die exclusief voor Apple Arcade is gemaakt. Je kunt meedoen aan Quick Match met bijgewerkte NBA-roosters voor 2022, het opnemen tegen een vriend(in) in de Online Multiplayer-mode, 3 tegen 3 straatbasketbal spelen in de Blacktop-mode of een persoonlijke NBA-reis beginnen in de MyCAREER-mode.

Daarnaast biedt NBA 2K22 Arcade Edition een aantal gloednieuwe ervaringen voor spelers, waaronder:

 • Association Mode: Aspirant coaches en spelers kunnen de GM en Head Coach van hun favoriete NBA Franchise worden en hun NBA dream team bouwen. Ze beheren hun NBA-ploeg, doen transacties, contracteren vrije agenten, scouten aankomende talenten en beheren de financiën van hun team;
 • MyCOURT: Pas een speelveld aan om te trainen, oefeningen te doen en basketbalvaardigheden aan te scherpen, terwijl je je statistieken opwaardeert op weg naar de NBA All-Star-status;

Daarnaast kunnen spelers nu Game Center Achievements verdienen en Controller Optimization ervaren met verbeterde controls voor een betere spelervaring, samen met een nieuwe lite controller en AI assist voor zowel aanval als verdediging.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx