NBA 2K21 krijgt sterke verbeteringen op het gebied van beweging en contact op next-gen hardware

thumbnail

Na de baanbrekende NBA 2K21 next-gen gameplay video van vorige week is 2K vandaag verheugd om de sterke verbeteringen die de game op PlayStation 5 en Xbox Series X / Series S zal krijgen toe te lichten in het tweede NBA 2K21 Next-Gen Courtside Report, nadat er vorige week al dieper werd ingegaan op de sterke verbeteringen die dribbelen, passen en schieten doormaken in de next-gen versie van de game.

In het tweede NBA 2K21 Courtside Report lees je dat de game niet alleen op het gebied van graphics, maar ook op het gebied van gameplay sterk is verbeterd op de volgende generatie consoles. Er wordt vooral dieper ingegaan op de verbeteringen die de game krijgt op het gebied van beweging, contact met en zonder bal en er wordt besproken hoe de adaptive triggers van de PlayStation 5 geïmplementeerd zijn in NBA 2K21

Lees hier het volledige Courtside Report en bekijk hier de NBA 2K21 next-gen gameplay-video!

Het door Visual Concepts ontwikkelde NBA 2K21 is door PEGI beoordeeld als 3+. NBA 2K21 voor next-gen consoles is nu al beschikbaar voor pre-order en is in de Benelux vanaf 10 november verkrijgbaar op Xbox Series X en Xbox Series S en vanaf 19 november op PlayStation 5. Voor meer informatie over NBA 2K21, ga naar www.nba.2k.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box