Navy Field 2 Open Beta Test gaat van start

thumbnail

Vandaag kondigt NEXON Europe de lancering aan van de Navy Field 2 Open Beta Test. Om deze lancering te vieren, kunnen spelers deelnemen aan drie spannende events.

Spelers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor Navy Field 2 om te genieten van deze opwindende RTS, die plaatsvindt op zee ten tijde van de Eerste Wereldoorlog en de Tweede Wereldoorlog. Tot 64 spelers kunnen met meer dan 170 schepen strijden om overheersing op zee. Van onderzeeërs tot vliegdekschepen; ieder schip is aan te passen tot op bemanningsniveau met behulp van de indrukwekkende 3D graphics van de Gamebryo engine.

Spelers kunnen strijden met vloten uit verschillende naties, waaronder Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Japan en Duitsland. Spelers kunnen strijden in diverse epische missies, waaronder Dover, Midway en de Solomon eilanden, met historisch correcte vloten, of punten verdienen in de ‘Total War’ Deathmatch.

Events

NEXON Europe roept alle kapiteins naar zee in drie evenementen boordevol gevechten, beloningen en zeezout. De oceanen zijn gevaarlijk, de vijanden sluw en NEXON Europe helpt nieuwe rekruten in gevechten – zolang spelers hun waarde tonen – en beloont grote leiders voor het organiseren van hun vloten.
Oefening baart kunst!

NEXON Europe weet dat iedere rekruut niets liever wil dan roem en glorie, maar velen worden op open zee verslagen. Spelers die zich het oorlog voeren eigen kunnen maken, worden beloond: iedere kapitein die de tutorials afmaakt, wordt niet alleen met kennis beloond, maar ook met nieuwe, krachtige wapens.

Meld je aan en leer de volgende vaardigheden om een vernietigende kracht op zee te worden: Battle Tutorial, Base Defense Tutorial, Base Capture Tutorial, Torpedo & Mine Tutorial, Sonar & Depth Charge Tutorial.

Kapiteins die de training voor 2 mei a.s. voltooien, ontvangen beloningen bij het volgende onderhoud.

Blijf Calm en Level Up!

Spelers zijn uitgenodigd om aan boord te stappen en koers te zetten naar het oorlogsgebied van Navy Field 2. Deze game is niet voor watjes, want alleen de hardste en snelste kapiteins kunnen de vruchten van hun inspanningen plukken. Tot 24 april a.s. worden de eerste 5.000 spelers, die level 10 en level 15 bereiken, beloond met Nexon Cash – 1.000 en 1.500 NX – als blijk van waardering voor hun toewijding.
De vloten naderen!

Met de nieuwe rekruten op volle zee roept NEXON Europe alle grote leiders van Navy Field 2 om naar voren te stappen en te inspireren tot glorie. Een kapitein heeft weinig kans in zijn eentje, maar met de kracht van een complete vloot die hem steunt is niets onmogelijk. Van 18 april tot en met 1 mei heeft NEXON Europe de kosten voor het maken van een vloot gereduceerd van 150.000 credits naar slechts 5.000.

Een vloot heeft schepen nodig, dus zodra de vloot van een speler de mijlpalen van 10, 20 en 30 leden heeft bereikt met een gemiddeld Kapitein level van 15, wordt de hele vloot gul beloond voor hun loyaliteit, met tot 100.000 credits elk. Iedere oorlog kent zijn held, maar wie leidt zijn vloot naar de overwinning?

Breng het gevecht naar Facebook

Gelijktijdig met de lancering van de Navy Field 2 Open Beta Test heeft NEXON Europe een Facebook applicatie uitgebracht, waarmee spelers in-game items kunnen verdienen door hun voortgang te delen. Spelers kunnen pochen over hun overwinningen en er zelfs prijzen mee winnen!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx