Navy Field 2 is vanaf vandaag officieel beschikbaar!

thumbnail

NEXON Europe kondigt met trots de officiële release van Navy Field 2 aan en organiseert een gigantisch NX cash event.

Van de Public Evaluation Test tot aan de Open Beta Test in april heeft NEXON Europe stap voor stap contact gezocht met het publiek en geprobeerd hun feedback te verwerken in de game. En nu is Navy Field 2 klaar voor de officiële release.
Om deze release te vieren, beloont NEXON Europe nieuwe spelers die zich inschrijven voor Navy Field 2 en krijgen ‘Veteran Captains’ speciale prijzen.

Spelers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor Navy Field 2 en genieten van een indrukwekkende RTS die zich afspeelt op zee ten tijde van de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Tot 64 spelers kunnen strijden voor overheersing van de zeeën. Spelers kunnen met een ruime selectie aan schepen, van onderzeeërs tot vliegdekschepen, oorlog voeren. Elk schip kan tot aan de bemanning aangepast worden en is volledig vormgegeven met indrukwekkende graphics van de Gamebryo engine.

Nieuwe rekruten

De oorlog woedt op de zeeën van Navy Field 2. Iedere nieuwe rekruut, die op zoek is naar glorie op de open zeeën, biedt NEXON Europe rijke beloningen in een nieuw in-game event.

Nieuwe spelers kunnen zich inschrijven en 1000 NX cash verdienen wanneer zij level 5 bereiken. Het in-game event vindt plaats van 2 mei tot 15 mei. Geef je dus snel op en vecht mee!

Veteranen, de oorspronkelijke Koninklijke Leden

De moed van spelers die hun onderscheidingen tijdens eerdere gevechten al hebben verdiend, wordt erkend. Spelers krijgen nieuwe NX items aan hun account toegevoegd om hen te helpen de overwinning te behalen. Spelers kunnen deze nieuwe items voor hun meest ervaren karakter vinden in het Event Menu.

Verder kunnen spelers de nieuw geopende Navy Field 2 cash shop bezoeken waar zij een reeks upgrades, variërend van geavanceerde crew training tot exclusieve schepen, kunnen aanschaffen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx