Naughty Dog neemt de tijd voor Uncharted

thumbnail

De PlayStation 3 krijgt kwalitatief steeds betere games en dat mag natuurlijk ook wel gezien diverse toppers die ook voor de Xbox 360 al gerealiseerd zijn. Menige ontwikkelaar heeft echter tijd nodig om optimaal gebruik te maken van de PlayStation 3 technologie, zo ook Naughty Dog. De ontwikkelaar heeft inmiddels een topper in productie genaamd Uncharted: Drake’s Fortune, wat eigenlijk een launch game had moeten zijn.

Evan Wells, co-president van Naughty Dog geeft in de OPM aan dat het spel de launch bij lange na niet gehaald heeft aangezien het team tijd nodig had om de hardware helemaal te begrijpen: “We wanted time to really understand the hardware,” Het team zit regelmatig bij elkaar, zo ook met Insomnica, om het een en ander te bespreken en om vooral fouten te kunnen voorkomen: “Games have become so complex now that it’s great to have this close friend in a developer like Insomniac, we talk probably once every three or four weeks about something or other”.

Insomniac levert overigens geen code aan Naughty Dog, maar verleent wel hulp bij het gebruik van code en technologie. Het talent wordt gedeeld en fouten worden hiermee dan ook voorkomen bij de ontwikkeling. Uncharted zal exclusief voor de PlayStation 3 ontwikkeld worden en is al een hele tijd in productie. Het spel heeft nog geen releasedatum gekregen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx