Naughty Dog: Einde van The Last of Us Part 2 was eigenlijk anders

thumbnail

Naughty Dog heeft gezegd dat het einde van The Last of Us Part 2 eerder een andere insteek had. De Remaster die onlangs is verschenen vertelt het verhaal van Ellie en Abby, waarbij beide aan het eind met elkaar geconfronteerd worden.

LET OP: SPOILERS

Ellie wreekt Abby vanwege de dood van Abby op Joel. Ellie laat haar echter in leven uiteindelijk en ontsnappen met een bootje. Echter was eerder het plan van ontwikkelaar Naughty Dog om Abby dood te laten gaan. Ellie zou een eind hebben gemaakt aan het gevecht door Abby neer te steken. Dit gebeurt dus uiteindelijk niet in het huidige einde dat is gebruikt. Reden voor de switch van Naughty Dog was om de humanitaire kant van Ellie uit te lichten. Ze zou te wreed uitgebeeld worden als ze met haar wraak Abby omgelegd zou hebben. Fans zijn volgens de PS Lifestyle wisselend positief en negatief over de keuze van Naughty Dog.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  2170
  24 dagen geleden

  Heb net deel 2 voor de tweede keer uitgespeeld, blijft enorm genieten. Wel voelde het einse de eerste keer behoorlijk aan als een anti climax. Hele game op zoek naar wraak en dan is t zover, niets.

  Heel benieuwd wat ze voor Part 3 gaan doen. Vond Abby niet zo vervelend, maar ook niet heel boeiend. Dus weet niet of zij nog terug moet komen.

  Griever
  Lid
  2646
  24 dagen geleden

  Vond zelf het verhaal van Abby en het einde wat uitgerekt om haar verhaal wat duidelijker te maken.Na het uitspelen had ik niet echt meer het behoefte om deze nogmaals te spelen.De eerste vind ik wel meerdere speelbeurten waard en als ze seizoen twee met Abby uitbrengen op HBO ga ik deze ook zeker kijken.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx