Muziekvideo van Star-Lord bands tweede single Zero to Hero verschenen

thumbnail

Vandaag heeft Eidos-Montréal een nieuwe muziekvideo met de onversneden sfeer van de jaren 80 uitgebracht voor de release van “Zero to Hero”, de tweede single van Marvel’s Guardians of the Galaxy’s Star-Lord Band. Beide singles van deze band maken deel uit van de officiële Marvel’s Guardians of the Galaxy Original Video Game Playlist, die ook vandaag is uitgebracht.

De geanimeerde muziekvideo is geïnspireerd door klassieke tekenfilms uit de jaren 80 om de nostalgiefactor op standje 11 te zetten, en geeft kijkers een indruk van wat superfan Peter Quill ertoe bracht de naam “Star-Lord” aan te nemen in het universum van de game. En dat is nog niet alles! Eidos-Montréal heeft ook een vintage VHS-opname uitgebracht van een liveoptreden van de Star-Lord Band. Deze opname toont hoe de band de single speelt in al hun langharige glorie, en is gecombineerd met de geanimeerde muziekvideo om een extended cut te creëren waarop het heerlijk headbangen is.

Bekijk hier de “Zero to Hero”-muziekvideo

Bekijk hier de VHS-opname van de Star-Lord Band

Naast de singles “Zero to Hero” en “Space Riders with No Names” van de Star-Lord Band bevat de Marvel’s Guardians of the Galaxy Original Video Game Playlist 28 iconische gelicenseerde tracks van legendarische artiesten als Mötley Crüe, Bonnie Tyler, Billy Idol, Pat Benetar, Def Leppard, BLONDIE, en vele andere. Alle songs van de playlist komen ook voor in de game, met voor streamers de optie om ze te vervangen door alternatieve, streamveilige muziek.

Luister hier naar Marvel’s Guardians of the Galaxy Original Video Game Playlist

Bekijk hier de volledig gelicenseerde tracklist

Het volledige album van de Star-Lord Band werd speciaal gemaakt voor Marvel’s Guardians of the Galaxy en wordt als opzichzelfstaande release tegelijk met de game uitgebracht op 26 oktober.

De “Zero to Hero”-single is nu verkrijgbaar in digitale muziekwinkels

Marvel’s Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober 2021 voor de PlayStation 5-console, PlayStation 4-console, Xbox Series X|S- en Xbox One-consoles, pc en streaming via GeForce NOW. Guardians of the Galaxy: Cloud Version verschijnt op 26 oktober in sommige regio’s voor de Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box