Murder at Castle Nathria – Hearthstones tweede uitbreiding voor Year of the Hydra – is nu beschikbaar

thumbnail

Het spel is begonnen! Hearthstones nieuwste uitbreiding, Murder at Castle Nathria, is nu beschikbaar. Spelers zullen verwikkeld geraken in het mysterie achter de triestige dood van Sire Denathrius, die werd vermoord tijdens zijn eigen dinerfeestje! Neem je loep in de hand en zet je detectivehoed op, want Murder at Castle Nathria introduceert 135 nieuwe kaarten, waaronder Legendary Suspects, een nieuw Location-kaarttype en een nieuw Keyword: Infuse.

 • Nieuw kaarttype: Location

Locations zijn een gloednieuw kaarttype en worden permanent toegevoegd aan Hearthstone met de komst van de Murder at Castle Nathria-uitbreiding. Ze zijn een hardnekkige toevoeging tot het speelveld en kunnen geactiveerd worden door een Durability op te offeren en hebben een Cooldown van één beurt tussen het activeren in. Deze nieuwe kaarttypes nemen een slot in beslag. Vijanden kunnen tevens niet met je Locations interageren, tenzij een kaart specifiek anders vermeldt. Elke klasse heeft een Location in Murder at Castle Nathria die een potentiele plaats delict of alibi afbeeldt.

 • Nieuw Keyword: Infuse

Anima is hier om je gameplay van Infuse te voorzien. Kaarten met dit woord zullen in krachtigere versies van zichzelf muteren van zodra een eigen minion sterft. Houd deze kaarten in je hand totdat ze van Infuse genieten. De transformatie gaat tevens gepaard met nieuw artwork.

 • Legendary Suspects

Moord is altijd een lastige zaak en geen mysterie zou compleet zijn zonder verdachte motieven. Alle tien klassen hebben een Legendary minion die tijdens de lafhartige daad aanwezig was, en iedereen is een verdachte!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx