EA: Singleplayer games zijn zeer belangrijk voor ons

thumbnail

Electronic Arts heeft gezegd dat singleplayer games erg belangrijk zijn en blijven voor het portfolio van het concern. Via de VGC lezen we dat CEO Andrew Wilson zich uitspreekt.

Onze spelers, onze balans, ze hebben deze core motivatie. Games brengen ons samen. De creatie van werelden, het opbouwen van karakters en het vertellen van verhalen, het zijn belangrijke motivaties voor ons om hier aan te voldoen. Als we kijken naar ons portfolio, dan kijken we eigenlijk naar 2 factoren; Hoe kunnen we een geweldig verhaal brengen? En Twee, hoe kunnen we online communities opbouwen. En singleplayer games? Die zijn ook zeer belangrijk in ons portfolio. We kijken goed waaraan de community haar tijd wil besteden. Op basis daarvan maken we nieuwe online games, multiplayer games en singleplayer games.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  1705
  6 maanden geleden

  Was het een aantal jaar geleden niet EA die juist zei dat singleplayer dood was? Nou gelukkig denken ze er nu anders over en blijven single player games het uitstekend doen. Als ze de nieuwe Dragon Age maar niet verneuken.

  Griever
  Lid
  1962
  5 maanden geleden

  Singleplayer games leken inderdaad niet zo belangrijk voor EA.Dachten meer te maken met online spellen.Goed dat ze dan weer wat meer met Singeplayer games gaan doen,Want daar moet ik het voornamelijk van hebben.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx