MultiVersus-trailer onthult eerste gameplay van horrorfilmicoon en aankomend speelbaar personage

thumbnail

Warner Bros. Games heeft vandaag een nieuwe trailer van MultiVersus vrijgegeven waarin de eerste gameplaybeelden worden getoond van horrorfilmicoon Jason Voorhees uit de Friday the 13th-franchise, die als speelbaar personage in de game wordt opgenomen als de free-to-play platformvechtgame op 28 mei wordt gelanceerd. In de trailer torent Jason boven de concurrentie uit als Tank-klasse personage met een angstaanjagende moveset waarin zijn bijl- en machetewapens zijn verwerkt, teleporterend vermogen om vlak achter tegenstanders te verschijnen en ze in een slaapzak te proppen, een bed dodelijk in tweeën vouwen om vijanden van de kaart te lanceren en nog veel meer. De video laat ook een glimp zien van de “Uber Jason”-personagevariant, gebaseerd op zijn verschijning uit de Jason X-film.

Bekijk de MultiVersus – Official Jason Voorhees “Weirdo in a Mask” Gameplay Trailer hieronder:

MultiVersus, ontwikkeld door Player First Games, is op 28 mei beschikbaar als gratis download voor PlayStation 5- en PlayStation 4-consoles, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles en pc (Steam en Epic Games Store), met volledige ondersteuning voor cross-play en cross-progression.

De free-to-play platform fighter bevat een steeds groter wordende reeks populaire personages gebaseerd op Warner Bros. Discovery franchises. Aangekondigde personages zijn momenteel Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn, Black Adam, en The Joker (DC); Shaggy en Velma (Scooby-Doo); Bugs Bunny, Tasmanian Devil a.k.a. Taz, en Marvin the Martian (Looney Tunes); Arya Stark (Game of Thrones); Tom & Jerry (Tom and Jerry); Finn the Human, Jake the Dog, en Banana Guard (Adventure Time); Steven Universe en Garnet (Steven Universe); Iron Giant (The Iron Giant), LeBron James (Space Jam: A New Legacy); Rick Sanchez en Morty Smith (Rick and Morty); Gizmo en Stripe (Gremlins); en een buitengewoon origineel wezen genaamd Reindog.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2885
  21 dagen geleden

  Grappig dat ze er ook de futuristische versie van hem in gestopt hebben.Dat is coole slasher schurk om mee het gevecht aan te kunnen gaan.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx