MultiVersus-trailer onthult eerste gameplay van speelbaar personage Agent Smith

thumbnail

Warner Bros. Games heeft vandaag een nieuwe MultiVersus-trailer vrijgegeven met de eerste gameplaybeelden van Agent Smith, de hoofdrolspeler uit de The Matrix-filmserie, die op 8 juli aan het rooster wordt toegevoegd als onderdeel van Season 1: Puns & Villainy.

Agent Smith is een Bruiser-klasse personage met een moveset die past bij zijn rol als verdediger van de Matrix. Met zijn duizelingwekkende snelheid, ongekende doelgerichtheid en onverzadigbare honger naar controle is hij klaar om van het Multiversum zijn speeltuin te maken. In de nieuwe video zie je Agent Smith zijn vecht- en schietvaardigheden van dichtbij gebruiken, teleporteren om de afstand te verkleinen in het midden van een gevecht en ondersteuning van een andere Agent inroepen.

Agent Smith is vanaf 8 juli gratis beschikbaar als speelbare vechter door deel te nemen aan het seizoen lang durende “Beat Rifts, Get Agent Smith Free!” evenement waar spelers eindbaasknooppunten kunnen voltooien in de PvE (Player vs. Environment) Rifts modus om beloningen te verdienen.

Bekijk en deel de MultiVersus – Official Agent Smith “Sounds Like Inevitability” gameplay trailer hieronder:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx