MultiVersus Cinematic Trailer onthult Tasmanian Devil, De IJzeren Reus en Velma;

thumbnail

Warner Bros. Games heeft vandaag een nieuwe MultiVersus cinematic trailer vrijgegeven waarin Tasmanian Devil a.k.a. Taz (Looney Tunes), De IJzeren Reus (The Iron Giant) en Velma (Scooby-Doo) worden onthuld, die allemaal deel zullen uitmaken van het steeds groter wordende roster voor de free-to-play platform fighter videogame in ontwikkeling door Player First Games. De plezante trailer laat een epische clash van personages zien, met het uitzinnige gedrag van Taz in combinatie met de luchtvaardigheid van De IJzeren Reus, terwijl ook de scherpzinnige probleemoplosser Velma wordt bevestigd, terwijl ze de strijd aangaan met een groot aantal helden en persoonlijkheden, van Batman (DC) en Shaggy (Scooby-Doo) tot Bugs Bunny (Looney Tunes) en Arya Stark (Game of Thrones), en nog veel meer.

Vandaag is ook aangekondigd dat de MultiVersus Open Beta in juli 2022 zal verschijnen, en ook de officiële key art van MultiVersus werd onthuld.

Spelers kunnen zich nu registreren op MultiVersus.com voor een kans om deel te nemen aan de onlangs aangekondigde Closed Alpha, die deze week op 19 mei begint en loopt tot 27 mei. Let op, registratie garandeert geen toegang tot de test, aangezien de ruimte beperkt is. De Closed Alpha zal 15 speelbare personages bevatten, waaronder Taz en Velma; zeven verschillende kaarten, waaronder de Batcave (DC), Tree Fort (Adventure Time) en Scooby’s Haunted Mansion (Scooby-Doo); en een verscheidenheid aan verschillende manieren om het spel te ervaren, waaronder de 2 vs. 2 teamgebaseerde coöperatieve modus, 1 vs. 1-wedstrijden, 4-speler free-for-all en The Lab (oefenmodus).

MultiVersus is een geheel nieuwe free-to-play platform fighter die een teamgebaseerd 2 vs. 2-formaat introduceert in combinatie met een steeds groter wordende cast van iconische personages, waaronder Batman, Superman, Wonder Woman en Harley Quinn (DC); Shaggy (Scooby-Doo); Bugs Bunny (Looney Tunes); Arya Stark (Game of Thrones); Tom & Jerry; Jake the Dog en Finn the Human (Adventure Time); Steven Universe en Granaat (Steven Universe); De IJzeren Reus en een buitengewoon origineel wezen genaamd Reindog; en er komen er nog veel meer. De MultiVersus Open Beta is in juli 2022 beschikbaar op PlayStation 5- en PlayStation 4-consoles, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles en pc met volledige ondersteuning voor cross-play en speciale servergebaseerde rollback-netcode voor robuuste online competitie.

Kijk voor meer informatie over MultiVersus op MultiVersus.com of praat mee met de community op YouTube (WarnerBrosNederland), Instagram (WarnerBrosNL), Facebook (WarnerBrosNL), Twitch, en Discord (MultiVersus).

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2646
  1 jaar geleden

  De animatie stijltje dat ze gebruiken doe me erg denken aan Fortnite.Als het zo leuk is als Smash Bros dan zal ik er ook veel uren in stopen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx