Muis en keyboard support voor alle games komt naar PS3 met Eagle-Eye

thumbnail

Op de aankomende E3 zal de Eagle-Eye Converter geïntroduceerd worden voor de PlayStation 3. Het gaat hier om een USB-converter waarmee het mogelijk zal zijn om een keyboard en muis aan te sluiten op de console en vervolgens alle games te spelen met de randapparatuur. De hardware maakt het mogelijk om alle PS3 controller buttons te mappen aan keyboard- en muisoetsen. Daarmee worden vooral shooters een stuk toegankelijker voor PC-gamers die graag op de PS3 een potje Call of Duty willen spelen.

Richard Huang van Penguin United, developer van de converter, laat weten het geen vorm van cheaten te vinden: “Eén van de nadelen van controllers is de lag tijdens het spelen. We hebben een simpele oplossing hiervoor gevonden door de controller features over te zetten naar een computer keyboard en muis. De verbinding zorgt voor een 1 op 1 vertaling.”

De prijs van het speeltje zal komen te liggen op 59.99 Dollar. Ook belooft men dat de Eagle Eye compatibel zal zijn met alle toekomstige firmware versies.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

mensen moeten gewoon niet gaan lopen janken, al die mensen die hier lopen te klagen over die converter, als je er zo tegen bent wat doe je dan op deze topic hmmm mischien omdat ze er zelf ook voor hebben gezocht, stop met janken en blijf gewoon lekker op je ps3 met je controller spelen, je wordt er alleen maar beter van als je af en toe tegen iemand speelt die wel een Keyboard en muis gebruikt. :weird:

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

er zijn ook genoeg pc-gamers die een controller gebruiken voor verschillende games, zie het probleem niet. een ieder speelt waar hij het beste mee is.

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Ik noem dit gewoon een cheat meer is het voor mij niet

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Ik ga toch geen console kopen om achteraf alsnog met een toetsenbord te gaan spelen xD

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Werkt verrassend goed 8) kan dit wel gebruiken heb geen krachtige pc:p

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Het is mischien wel leuk gedaan, maar zo is het natuurlijk geen console meer maar een pc. Als je shooters wilt spelen zonder een controller dan moet je maar op pc gaan spelen.:weird:

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Wat een onzin dan moeten ze het standaard gaan geven bij de console anders is dit niet leuk

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

het is cheate xD drm koop ik shooters ook op de pc..


Naar boven
8
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x