Moore heeft spijt van Dead or Alive 4 release in Japan

thumbnail

Peter Moore heeft in een vragengesprek met 1UP het een en ander gezegd betreffende Dead or Alive 4 en Halo 3. Hij besloot zich niet echt in te houden en zegt dan ook rechtuit dat hij het jammer vind dat Dead or Alive 4 inmiddels al een release gekend heeft. Het zou de Japanse verkoopcijfers van de Xbox 360 moeten stimuleren maar dit blijkt niet helemaal positief gelukt te zijn. Daarnaast weet Moore geen garantie te geven over de aanwezigheid van Halo 3 op de aankmoende E3 beurs in mei. Ook wordt gesproken over het handheld gamen, wat op dit moment zo populair is. Microsoft zou waarschijnlijk ook deze richting op gaan met een nieuwe portable console, Moore wil het hier echter niet over hebben en sluit het gesprek dan ook op een afgeraffelde manier af.

Peter Moore sits down with a hoarde of 1Up editors (no Luke, haha) and discusses the Japanese launch (wishes DoA 4hadnt been launched), handheld gaming (no comment) and Halo 3 (no E3 guarantees). Given that Moores a PR savy exec, he is surprising candid earnest. Doesnt reveal much. Make that, he doesnt reveal anything.

Je kunt het ietwat uitgebreidere interview overigens hier verduidelijkt zien. Op zich komt het allemaal op hetzelfde neer, al hebben wij het even voor je samen weten te vatten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx