Monster Hunter Tri op weg naar de Wii

thumbnail

Monster Hunter Tri wordt in Europa uitgebracht in april 2010. Deze game is in Japan een groot fenomeen en biedt volledige ondersteuning van Wii Speak aan spelers die samen online op jacht willen gaan!

De franchise die in Japan een complete subcultuur heeft geïnspireerd, zet in Monster Hunter Tri enkele moedige stappen voorwaarts met spannende nieuwe extra’s! Een uitgebreid verhaal in de single Player mode neemt spelers mee in de wereld van de jagers en leert hen allerlei vaardigheden aan om een ware Monster Hunter te worden. De game bevat meer monsters en ook nieuwe omgevingen, waaronder onderwaterwerelden vol zeemonsters. Nieuwe wapens zoals de krachtige Switch Axe zijn belangrijk om je mannetje te staan in deze unieke en spannende wereld.

De lijst van dingen om spelers te plezieren is monsterlijk lang. Om te beginnen maken de prachtige graphics en spectaculaire landschappen dit één van de best uitziende games op het Wii-systeem. Daarnaast is de missiegebaseerde verhaallijn met open einde en diverse vertakkingen goed voor honderden uren gameplay.

Spelers die de actie met hun vrienden willen beleven, zitten goed met de uitgebreide multiplayer-mogelijkheden die het spel een heel nieuwe dimensie geven! De coöperatieve stand laat twee spelers op een gesplitst scherm in een arena tegen monsters strijden, maar je kunt ook samen met je vrienden online deelnemen aan epische gevechten tegen reusachtige, intelligente monsters.

Dankzij de ondersteuning van Wii Speak, het accessoire dat het Wii-gebruikers mogelijk maakt via internet met elkaar te praten, kunnen jagers hun kennis delen, jachtstrategieën bespreken, om hulp roepen in geval van nood, of een overwinning met een gezamenlijke oerkreet vieren. Het spel kan nauwkeurig worden bestuurd met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk, maar ondersteunt ook de Traditionele Controller PRO.

Monster Hunter Tri is niet zomaar een actiespel. De ontwikkelaar Capcom heeft een compleet levend en ademend ecosysteem geschapen, waarin monsters natuurlijk en overtuigend reageren op elkaar en op jou. Je gevechten met de angstwekkende wezens zijn zeer tactisch en uitdagend, waarbij het de kunst is geen monsters aan te vallen die nog te sterk voor je zijn en alleen de monsters aan te vallen die voorwerpen opleveren om je verder te helpen in je avontuur.

Elk monster in het spel vertoont uniek gedrag, gebaseerd op nauwgezet onderzoek van werkelijk bestaande dieren. Ze hebben een bepaald uithoudingsvermogen, migreren en beschermen hun territorium en hun jongen. Ze vallen zelfs elkaar aan. Hordes kleinere monsters kunnen samen grotere monsters aanvallen in een voedselketen waarin de sterken zich voeden met de minder sterken. Aan jou het voorrecht om dit allemaal van dichtbij te aanschouwen of eraan mee te doen.

Je neemt de rol aan van een veelbelovende jager in een land waarin mensen en monsters samenleven. Aan het begin van het spel kun je sommige kenmerken van je jager aanpassen, zoals zijn haar en kleding. In de loop van het spel kun je ook pantsers en wapens aanpassen, waarvoor je onderdelen van verslagen monsters gebruikt, zoals hoorns, schubben, huid en botten. Om roem te vergaren moet je de verschillende missies voltooien die het stamhoofd van je dorp je geeft. Elke voltooide missie wordt beloond met voorwerpen die je kunt gebruiken om je uitrusting te verbeteren en moeilijkere missies aan te nemen. Deze missies confronteren je vaak weer op geheel nieuwe manieren met de majestueuze wezens die de wereld met jou delen.

Monster Hunter Tri zal vanaf de lancering apart verkrijgbaar zijn, maar ook als onderdeel van twee speciale bundels: één met een zwarte Traditionele Controller PRO en één met zowel de zwarte Traditionele Controller PRO als het unieke Wii Speak-accessoire. Met een tweede rij schouderknoppen en ergonomische vormgegeven handgrepen biedt de Traditionele Controller PRO spelers de ultieme Monster Hunter-ervaring. De Traditionele Controller PRO kan direct op de Wii-afstandsbediening worden aangesloten.

Het jachtseizoen begint in april 2010, want dan komt Monster Hunter Tri voor Wii brullend tot leven in Europa.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Monster hunter is wel leuke serie, maar op de wii lijkt het me niet zo.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx