Castlevania: Lords of Shadow is zo’n 15 uur lang

thumbnail

Konami’s David Cox heeft bekend gemaakt dat de game Castlevania: Lords of Shadows een flinke tijd zal meegaan. Het spel is namelijk zo’n 15 uur lang en de speler krijgt genoeg variatie gedurende het spelen van de game. De platform elementen zorgen hiervoor. Er zijn dan ook vele manieren om jezelf voort te bewegen door de omgevingen. Men probeert het spel zo’n 15 uur te laten duren, al kan de man nog niet officieel onthullen hoe lang het spel exact zal duren gezien de fase van ontwikkeling waarin de titel zich nog verkeert.

Castlevania: Lords of Shadow verschijnt dit jaar voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Persoonlijk vind ik 15 uur ook niet veel nee. Daarom vind ik t altijd zonde om zulke games te kopen. Tenzij er naast een korte singleplayer ook een goede multiplayer zit (Modern Warfare o.i.d.) Maar toch speel ik liever een game die veel uren leuk blijft. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan Final Fantasy. Die vervelen vaak na 80+ uur nog niet šŸ˜€ dus dat vind ik meer mijn geld waard.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

15 uur is wel fijn.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Standaard tijd voor actiegame.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Mss trekt me pa zijn pc em, maar ik denk het ook niet.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Mwah ivm sommige games vind ik 15 uur anders nog best wat.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Wow nice screens. Denk ook niet dat mn pc’tje dit trekt.. Enige reden waarom ik ooit nog weer een dikke pc zou aanschaffen is RTS.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Nou zo lang is dat nou ook weer niet…

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Lijkt me heel vet! maar denk niet dat mn laptopje m trekt.


Naar boven
8
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x