Milestone en Feld Entertainment presenteren Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5

thumbnail

Milestone en Feld Entertainment, Inc. presenteren met veel plezier Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5. 

Het nieuwste deel in de geliefde en realistische Supercross-videogame-serie verschijnt op 17 maart 2022 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. De PlayStation-versie biedt een gratis update van PS4 naar PS5, de Xbox-versie ondersteunt Smart Delivery.

De vernieuwde Career Mode is realistischer en meeslepender dan ooit. In deze mode beginnen spelers als amateurs aan de 250SX Futures Class om vervolgens carrière te maken en tot de pro’s door te dringen. Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 introduceert ook het Rider Shape-systeem, een exclusieve feature voor de Career Mode die ervoor zorgt dat coureurs na vallen of verwondingen minder goed presteren. Door te trainen en bepaalde taken te voltooien help je je coureur snel weer te herstellen zodat deze altijd in topvorm kan presteren!

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 biedt spelers een nieuwe gameplay-ervaring, waarbij 2-stroke bikes nu in elke game-mode beschikbaar zijn. Nieuwkomers zitten goed in de Future Academy die spelers alles leert wat ze nodig hebben om hun eerste stappen in de Supercross-wereld te zetten. Deze toegankelijke tutorial helpt spelers de basis van Supercross te doorgronden en om de ladder van beginner tot pro te beklimmen. Daarnaast biedt de Future Academy vele in-game-opties die races voor iedereen toegankelijk maken, waaronder opties voor het herstellen van de flow, stuurhulp en vele andere technische aspecten, zodat elke speler een passende gameplay-ervaring kan instellen!

De Track Editor is terug zodat spelers weer hun eigen banen kunnen maken, dit keer met een nieuwe feature: Rhythm Section Editor. Spelers kunnen complete modules mix en matchen om complexe prefab-baansecties te ontwerpen, om die vervolgens met de community te delen.

Na het grote succes van de vorige editie, keert ook de Track Editor Contest terug. Deze contest laat spelers direct in de game deelnemen aan een wedstrijd om te zien wie de mooiste tracks kan maken. Daarbij maken winnaars kans dat hun creatie in het echt wordt nagemaakt als onderdeel van het Official 2022 Championship. Deze unieke feature vertegenwoordigt een ‘once-in-a-lifetime’ kans in de videogame-industrie: dat een digitale, door een speler ontworpen track wordt gebruikt om een echte baan te maken voor het  2022 Monster Energy AMA Supercross Championship!

Zin om te racen tegen vrienden? Of om in je eentje te crossen door een verbluffende, open-wereld-omgeving? Het is beide mogelijk in Compound, met nieuwe tracks, diverse cross-uitdagingen en verzamelbare voorwerpen om extra uitrusting mee te ontgrendelen.

De Online Multiplayer ondersteunt voor het eerst cross-gen-matchmaking met spelers van over de hele wereld. Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 bevat ook een split-screen-stand, zodat je direct tegen je vrienden op hetzelfde scherm kunt racen!

Na het waanzinnige succes van de vorige editie, wordt Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 wederom gebruikt voor e-sport-competities. Deelnemers aan het eSX Championship sponsored by Yamaha worden uitgedaagd alles op alles te zetten om een legendarische status te bereiken.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 verschijnt op 17 maart 2022 wereldwijd voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx