Mikami’s geheime project is Krieg voor de PS3

thumbnail

Resident Evil creator Shinji Mikami heeft eindelijk zijn game onthuld. Het gaat om een exclusieve titel die in de maak is voor de PlayStation 3. Het spel werd in het Japanse Famitsu onthuld en heet ‘Krieg’. In het Duits betekent dit woord logischerwijs oorlog. Het spel speelt zich af in een post-catastrophic landschap. De game zal dan ook zeer unieke omgevingen kennen. Van klimmende planten tot allerlei rare diersoorten zul je tegen gaan komen. De natuur heeft de aarde tot een plek gemaakt waar je liever niet zou willen verblijven. Het spel zal een free-roaming gameplay gaan krijgen vergelijkbaar met die van bijvoorbeeld Fallout. Ook diverse RPG-elementen zullen worden toegevoegd.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Klinkt een beetje als je average JRPG, dus mijn aandacht heeft het al. Kan vast iets moois worden, daar zorgt Mikami wel voor.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box