Mijlpaal voor Jumpgate Evolution bereikt

thumbnail

Codemasters Online & NetDevil hebben vandaag bekendgemaakt dat er inmiddels meer dan 150.000 BETA-aanmeldingen binnen zijn voor de langverwachte MMO Jumpgate Evolution. En alles wijst erop dat het zeker niet bij deze 150.000 blijft! Gamers melden zich nog steeds aan om binnenkort deel te nemen aan de BETA op www.jumpgateevolution.com.

“Dit is een fantastische mijlpaal voor Jumpgate Evolution,” aldus Edward Relf, Director Marketing bij Codemasters Online. “Het aanmeldprogramma voor de BETA is drie maanden geleden van start gegaan en al snel bleek dat het enthousiasme voor deze game zeer groot is. We zien er dan ook naar uit de spelers de komende maanden uit te nodigen voor de BETA. Om een teleurstelling te voorkomen, raden we iedereen aan die mee wil doen aan de BETA, om zich zo snel mogelijk op te geven.”

Jumpgate Evolution is een MMO die zich afspeelt in de ruimte. De gevechtsgame wordt uitgebracht door Codemasters Online en is ontwikkeld door het Amerikaanse NetDevil. In deze unieke nieuwe game maken spelers een keuze uit drie speelbare naties waarna zij in een online heelal ten strijde trekken. De ruimtegevechten staan garant voor heel wat actie. Wanneer gamers plaatsnemen in hun ruimteschip gaan zij een meeslepend en voor iedereen toegankelijk ruimteavontuur tegemoet. Zo kunnen ze waardevolle voorwerpen verhandelen, deelnemen aan gevaarlijke en grootschalige gevechten tussen melkwegstelsels of vrienden ontmoeten waarmee ze hun krachten kunnen bundelen. Ze kennen zo hun droom een ruimteheld te worden echt waarmaken. Het heelal in Jumpgate Evolution is uitgebreid en gevarieerd waardoor de game geschikt is voor alle MMO-spelers, of ze nu veel ervaring hebben of helemaal geen.

De BETA wordt binnenkort gesloten en gaat snel live. De game Jumpgate staat op het programma voor 2009. Ga naar www.jumpgateevolution.com voor meer informatie over Jumpgate Evolution of om je aan te melden voor de BETA.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x