Might & Magic X Legacy, voor en door fans gemaakt

thumbnail

Might & Magic X Legacy begint vandaag met de Open Development-fase. Gamers krijgen hierdoor de kans om deel te nemen aan het ontwikkelingsproces van de nieuwe game! Op de website van Might and Magic X, www.mightandmagicX.com, is een speciale sectie hieraan gewijd.

Via de website helpen gamers mee aan de creatie van de game. Samen met andere gamers en de ontwikkelaars discussiëren zij over features en bepalen zij over het lot van een unieke dungeon. Dit doen zij door elke week hun stem uit te brengen en hun eigen ideeën te geven. Het doel achter de Open Development-fase is om een game te ontwikkelen voor en door de fans.

Might & Magic X Legacy is een product van Limbic Entertainment en geeft een echte solo-ervaring in het klassieke first-person RPG-genre. Gamers staan aan het hoofd van een groep avonturiers en leiden deze rond in de mooie stad van Karthal. Ondertussen gaan zij de strijd aan met mythische figuren en verzamelen zij eeuwenoude, magische schatten. Maar alles wat zij doen, is bepalend voor het lot van Agyn Peninsula…

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx