Might and Magic Heroes VII vanaf nu verkrijgbaar

thumbnail

Vanaf vandaag kun je Might & Magic Heroes VII spelen op je Windows PC! Al twintig jaar lang zet Might & Magic Heroes steeds weer een nieuwe standaard voor turn-based strategy games met diepgaande fantasywerelden, spannende strategische uitdagingen, een rijke RPG-beleving en sterke verhaallijnen.

In Might & Magic Heroes VII beland je middenin een burgeroorlog die de langlopende dynastie van het Holy Empire sterk veranderd heeft. Na de moord op de Keizerin is er een lege troon achtergebleven, waar vele hongerige vijanden nu op azen. Hertog Ivan verzamelt daarom een prestigieus genootschap van zes betrouwbare adviseurs om zich heen. Samen moeten ze op op zoek naar een manier om de oorlog tot een einde te brengen.

In dit nieuwste deel uit de serie stap je in een wereld die gedetailleerder is dan ooit. Er is meer te ontdekken, meer te veroveren en daarnaast moet je een complex economisch systeem doorgronden. Uiteraard staan er je ook weer epische gevechten met legendarische wezens te wachten.

Might & Magic Heroes VII is ontwikkeld door Limbic Entertainment, een team van toegewijde Might & Magic-fans die de game tot de beste uit de serie hebben gemaakt. Uiteraard met respect voor de oude tradities en nu voor het eerst ook met inspraak vanuit de community.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx