Microsoft zou Gears of War voor de PlayStation overwegen

thumbnail

De Giant Bomb meldt dat Microsoft aan het overwegen is om Gears of War niet meer exclusief te houden voor de PC en Xbox. Jeff Grubb zegt dat de game dan ook ooit naar de PlayStation 5 zou kunnen komen. Microsoft zou ook games als Hi-Fi Rush, Indiana Jones en Sea of Thieves eventueel naar PlayStation willen brengen om de verkoop van haar titels voor een groter publiek beschikbaar te stellen.

Gears of War is een populaire franchise in de wereld van videogames, die zich afspeelt in een dystopische toekomst waarin de mensheid strijdt tegen buitenaardse wezens genaamd de Locust Horde. Het spel volgt het verhaal van soldaten van de Coalition of Ordered Governments (COG), met name Marcus Fenix en zijn team, terwijl ze vechten voor de overleving van de mensheid.

Wat Gears of War echt onderscheidt, is de nadruk op intense gevechten en brute actie. Spelers worden ondergedompeld in hectische vuurgevechten tegen hordes vijanden, waarbij ze gebruik kunnen maken van een breed scala aan wapens en tactieken. Het cover-systeem, waarbij spelers zich kunnen verstoppen achter objecten om vijandelijk vuur te ontwijken en tegelijkertijd terug te schieten, is een kenmerkend aspect van de gameplay dat strategisch denken beloont.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx