Microsoft voelt zich goed na PS5 reveal event van Sony en wil hardware voordeel benadrukken

thumbnail

Microsoft’s Phil Spencer voelde zich goed na de presentatie van Sony tijdens het PlayStation 5 reveal event. Via de VGC laat de man weten dat hij er zeker van is dat de Xbox Series X-positie verstevigd kan worden. In het interview laat de man weten:

Ik ben er eerlijk over, ik voelde me goed na de show van Sony gezien te hebben. Ik denk dat de hardware voordelen die we hebben zich laten zien wanneer we het over onze games en framerates hebben. Ik voel me goed over de line-up die we voor de Xbox Series X hebben. Kijkend naar hun show (van Sony) kunnen we kijken wat helpt om de focus op te leggen en wat we nog meer hebben en ik denk dat dat een sterk punt is voor ons bij de launch. Ze hebben het goed gedaan, ze doen wat ze altijd goed doen. We zitten in een goede positie wat betreft onze hardware voordelen.

guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven