Microsoft reageert afwijzend op Zuid-Afrikaanse Xbox-claim

thumbnail

Korte tijd terug werd nog bekend gemaakt dat er in Zuid-Afrika zo goed als geen Xbox 360 units te koop zullen zijn tijdens het WK van dit jaar. Inmiddels heeft Microsoft gereageerd via de MCVUK. Een woordvoerder laat weten dat de bekendmaking van een retailer nogal opgeblazen is:

“Ik denk dat Quinton refereert naar 3 specifieke retailers die momenteel geen Xbox 360 in voorraad nemen en dat sinds de hoge failure rate ook niet meer gedaan hebben. Sindsdien heeft echter geen enkele retailer meer Xbox 360 consoles geweigerd. We hebben 8 retailers uit Zuid-Afrika die de E3 bijwonen voor de support en de grootse line-up van de Xbox 360. Ik denk niet dat ze dat zouden doen als de failure rate hoog zou zijn.”

De hoge failure rate in het begin van de launch geeft Microsoft toe. “De Xbox 360 launch in september 2006 in Zuid-Afrika had te kampen met een hoge failure rate. Microsoft kondigde toen aan de garantie te verlengen voor de consumenten die te maken hebben gehad mte een RRoD (Red Ring of Death).”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Het was dus weer eens een opgeblazen bericht.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx