Microsoft gaat 802.11n WiFi-adapter naar de Xbox 360 brengen

thumbnail

De Hexus laat weten dat er een nieuw dongle binnenkort verkrijgbaar zal zijn voor de Xbox 360. Het betreft een Xbox 360 Wireless N netwerkadapter waarmee je zoals wel duidelijk mogen zijn nu ook N-signalen kunt ontvangen op je Xbox 360. Draadloze signalen waren voorheen nog B- of G-signalen, of een combinatie daarvan, maar tegenwoordig zijn deze en de A-signalen wel verleden tijd aan het worden. Op de Xbox 360 kan de nieuwe 802.11n adapter in ieder geval gebruikt worden, al is nog niet duidelijk waar de apparatuur verkrijgbaar zal zijn. America’s Federal Communications Commission (FCC) heeft de hardware in ieder geval al goedgekeurd.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Gewoon lekker kabel liggen. Is nog het beste vind ik persoonlijk. Je hebt wel wat kabels liggen maar die kun je allemaal in de plinten verstoppen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Leuk maar heb de “oude” en ga echt niet nog es 80 euro neerleggen. Hij streamt alles perfect van m’n laptop naar m’n xbox, films muziek foto’s.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Dan heb je pech als je echt goed 1080p content straks wil streamen in November als de Zune Marketplace live gaat in NL. De nieuwe adapter heeft 2 antennes en ondersteunt 802.11N (het nieuwe Wi-Fi protocol dat de PS3 niet ondersteunt). Dit zorgt voor een veel grotere signaalpenetratie dan 802.11G in huis maar ook erbuiten. De wat oudere standaard heeft vaak moeite met 108p streamen op decent bitrates.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Hoef ik niet, zulk soort add-ons ga ik niet nog is extra voor betalen.


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box