Microsoft gaat 802.11n WiFi-adapter naar de Xbox 360 brengen

thumbnail

De Hexus laat weten dat er een nieuw dongle binnenkort verkrijgbaar zal zijn voor de Xbox 360. Het betreft een Xbox 360 Wireless N netwerkadapter waarmee je zoals wel duidelijk mogen zijn nu ook N-signalen kunt ontvangen op je Xbox 360. Draadloze signalen waren voorheen nog B- of G-signalen, of een combinatie daarvan, maar tegenwoordig zijn deze en de A-signalen wel verleden tijd aan het worden. Op de Xbox 360 kan de nieuwe 802.11n adapter in ieder geval gebruikt worden, al is nog niet duidelijk waar de apparatuur verkrijgbaar zal zijn. America’s Federal Communications Commission (FCC) heeft de hardware in ieder geval al goedgekeurd.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

Gewoon lekker kabel liggen. Is nog het beste vind ik persoonlijk. Je hebt wel wat kabels liggen maar die kun je allemaal in de plinten verstoppen.

Anoniem

Leuk maar heb de “oude” en ga echt niet nog es 80 euro neerleggen. Hij streamt alles perfect van m’n laptop naar m’n xbox, films muziek foto’s.

Anoniem

Dan heb je pech als je echt goed 1080p content straks wil streamen in November als de Zune Marketplace live gaat in NL. De nieuwe adapter heeft 2 antennes en ondersteunt 802.11N (het nieuwe Wi-Fi protocol dat de PS3 niet ondersteunt). Dit zorgt voor een veel grotere signaalpenetratie dan 802.11G in huis maar ook erbuiten. De wat oudere standaard heeft vaak moeite met 108p streamen op decent bitrates.

Anoniem

Hoef ik niet, zulk soort add-ons ga ik niet nog is extra voor betalen.


Naar boven
4
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x