Meerdere seizoenen gratis live service-content voor F1 24 aan

thumbnail

Electronic Arts Inc. heeft zijn live service-plannen voor EA SPORTS F1 24 onthuld. De officiële game van FIA Formula One World Championship introduceert meerdere seizoenen* met gratis content om het verleden, heden en de toekomst van de geliefde sport te vieren. Ieder seizoen heeft een eigen thema en brengt nieuwe uitdagingen naar de game die zijn geïnspireerd op het huidige 2024-seizoen én de rijke geschiedenis van de Formula 1. Verwacht nieuwe Race Scenarios, Challenge Career, Pro Challenges en ververste Podium Pass.

Het eerste F1 24-seizoen draagt de titel ‘Modern Day Heroes’ en introduceert uitdagingen die zijn geïnspireerd op twee van de beste coureurs uit de sport. Door deze uitdagingen te voltooien spelen fans exclusieve beloningen vrij, zoals liveries, race-outfits, podium-emotes en meer.

Tot en met 28 juni kunnen zij aan de slag met de Charles Leclerc Challenge Career, een beknopte versie van het 2024 Formula 1-seizoen met in totaal vier episodes. Iedere week wordt er een episode uitgebracht, die drie unieke races bevat. De Charles Leclerc Challenge Career wordt in juli opgevolgd door de Aston Martin Event Series met een hoofdrol voor Fernando Alonso. Spelers krijgen hierin de kans om de meest iconische momenten van de Spanjaard te herbeleven en extra beloningen te verdienen.

“We hebben onze live service uitgebreid en bieden onze spelers nu nog meer manieren om in de wereld van Formula 1 te duiken. We staan stil bij de successen van hedendaagse coureurs en blikken terug op momenten die een legendarische status hebben bereikt. Zo willen we de game-ervaring verrijken en de spanning van F1 het hele jaar door springlevend houden,” vertelt Lee Mather, Senior Creative Director bij Codemasters.

Nieuw in F1 24 en voortbordurend op de populariteit van F1 World is Fanzone. Fanzone biedt spelers meer manieren hun betrokkenheid bij de sport te laten zien en hun support voor hun favoriete teams te uiten. Fans kunnen zich aansluiten bij andere fans om zowel individuele als collectieve doelen te behalen en in aanloop naar ieder Grand Prix-weekend krijgen zij de mogelijkheid om te stemmen op de belangrijkste duels en te voorspellen welke teams de meeste punten in de wacht slepen.

F1 24 is nu verkrijgbaar voor PlayStation5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en PC via de EA App, Epic Games Store en Steam. Spelers die de Champions Edition aanschaffen ontvangen twee nieuwe Icons (James Hunt en Juan Pablo Montoya) 18.000 PitCoin en een F1 World Bumper-pakket

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx