Meer info rondom aankomende demo Fracture

thumbnail

LucasArts kondigde vandaag aan dat de officiële demo van hun binnenkort te verschijnen actiegame Fracture vanaf donderdag 18 september op Xbox Live Marketplace en PlayStation Network te zien is. De demo zal spelers kennis laten maken met het revolutionaire Terrain Deformation (‘terreinvervorming’), een belangrijk element in de game waardoor dynamische creatie van geïmproviseerde dekking en geografische manipulatie mogelijk worden gemaakt.

Fracture is samen met het in Chicago gevestigde Day 1 Studios gemaakt. De game speelt zich af in het jaar 2161 in een Verenigde Staten dat wordt geteisterd door rampen. Jarenlange veronachtzaming van het milieu heeft de natie in tweeën gesplitst en twee conflicterende manieren van leven opgeleverd. De overlevenden van de Atlantische Alliantie hebben zich gewend tot cybernetica en technologie, terwijl de Stille Oceaan Staten in het Westen hun toevlucht hebben genomen tot stamcellenonderzoek en genetische manipulatie voor een betere levensstandaard. Deze twee tegenstrijdige ideologieën botsen op elkaar in een dodelijke burgeroorlog, waarin niet alleen het lot van de vrije wereld, maar ook de toekomst van de mens op het spel staat.

Kruip in de huid van Atlantische Alliantie-soldaat Jet Brody, en maak gebruik van de kracht van Terrain Deformation om dekking te creëren, puzzels op te lossen en baanbrekende gevechtstactieken uit te voeren. Jet Brody moet de Stille Oceaan-oproer onderdrukken in een opwindende single player-campagne, die begint in de opgedroogde baai van San Francisco en vervolgens het hele, verwoeste land doorkruist.

In de volledige versie van het spel kun je je ook bewijzen in ‘over-the-top’ multiplayer-speltypen waarin non-stopactie en Terrain Deformation de hoofdrol spelen. Maximaal 12 spelers kunnen deelnemen aan meedogenloze gevechten in speltypen die specifiek voor Fracture en TD-technologie zijn ontworpen. Fracture
komt voor Xbox 360 en PlayStation 3 uit op 7 oktober 2008 in Noord-Amerika, en op 10 oktober 2008 in Europa.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx