Meer info omtrent Ratchet & Clank: A Crack In Time

thumbnail

Ratchet & Clank: A Crack in Time is het langverwachte vervolg op de laatste Ratchet & Clank game. Vandaag werd er op het PlayStation Blog van Europa meer informatie vrijgegeven rondom deze game. Ratchet & Clank: A Crack in Time zal in de meeste PAL landen verschijnen op 4 november 2009, terwijl Australië en Nieuw-Zeeland op 5 november aan de slag mogen met deze game. Het Verenigd Koninkrijk en Ierland mogen nog langer wachten, want bij hun komt de game uit op 6 november.

Zoals je in dit nieuwsbericht kunt lezen zijn er vandaag 2 demo’s van Ratchet and Clank: A Crack In Time in de PSN store verschenen. In de eerste demo, Krell Canyon, kun je Ratchet’s nieuwste Hoverboost testen. In The Great Clock, dus de tweede demo, mag je genieten van Clank’s manipulatie puzzel en een gevecht aangaan met een baas.

Vandaag werd er ook een dynamische thema van Ratchet and Clank: A Crack In Time gereleast in de Store. Hieronder kan je een video bekijken hoe deze thema eruit ziet.

Tenslotte is er ook een nieuwe reclamespot, waarin je de gameplay van Ratchet and Clank: A Crack In Time kunt bewonderen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx