Meer dan 1000 titels voor Nintendo Switch in de aanbieding

thumbnail

Tijdens de Feestelijke aanbiedingen zijn meer dan 1000 games voor de Nintendo Switch in de aanbieding met kortingen tot 75%. Deze aanbiedingsactie in de Nintendo eShop begint op donderdag 16 december om 15:00 uur en eindigt op donderdag 30 december om 23:59 uur plaatselijke tijd.

Voor spelers die graag online of met vrienden en familie spelen zijn er heel wat games in de aanbieding. Zoals Just Dance® 2022, de party-game die iedereen laat dansen op de nieuwste hits, en ondertussen prestaties en verbrande calorieën registreert. Spelers kunnen ook in Among Us proberen samen met vrienden een ruimteschip veilig te houden door de ontdekken wie de Imposters te zijn voordat die hun snode plannen kunnen uitvoeren. Of reis je misschien liever terug naar het Onion Kingdom? Verzamel dan een team koks en geniet van klassieke co-op-actie of online-play met maximaal vier spelers tegelijk in Overcooked! 2.

Voor wie liever in zijn eentje op avontuur gaat, valt er ook genoeg te kiezen. Probeer bijvoorbeeld de Halcyon-kolonie te redden terwijl je je teamgenoten aanvoert en het universum verkent in The Outer Worlds. Of help in FINAL FANTASY VII als Cloud Strife de rebellen om de wereld te bevrijden van de heerschappij van Shinra, terwijl Cloud met zijn eigen verleden in het reine moet komen. Wie het klassieke Sonic-gevoel op nieuwe manieren wil beleven en door zowel nieuwe Zones als opnieuw bedachte klassieke levels wil racen, zit helemaal goed in Sonic Mania. In Mario + Rabbids® Kingdom Battle moet een hoogst onwaarschijnlijk heldenteam het Paddenstoelenrijk redden, waarvoor ze zich via dynamische, turn-based gevechten een weg moeten banen door vier maffe werelden vol uitdagende puzzels en onvoorspelbare vijanden.

Bekijk de kortingen en ga naar de Nintendo eShop, of de Nintendo eShop-aanbiedingenpagina.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box