Meer Borderlands 3 Skill Trees onthuld voorafgaand aan de release van Designer’s Cut op 10 november

thumbnail

Na het debuut van Amara en FL4K’s gloednieuwe Skill Trees eerder deze week, heeft het Borderlands Creator Team vandaag de nieuwe Skill Trees van Moze en Zane onthuld. Deze Skill Trees zullen beschikbaar zijn als onderdeel van de Designer’s Cut add-on die op 10 november naar Borderlands 3 komt.

Spelers die op zoek zijn naar frisse en opwindende nieuwe manieren om het shooting- en looting-gehalte van Borderlands 3 te ervaren, kunnen de kracht van deze extra Skill Trees gebruiken om hun eigen unieke Vault Hunter build te maken. Iedere Skill Tree biedt een nieuwe Action Skill en nieuwe passive abilities die je kunt combineren met bestaande vaardigheden om nieuwe manieren te creëren om iedere bonafide badass te spelen.

Moze‘s nieuwe Bear Mother Skill Tree ruilt haar enorme bestuurbare mecha Iron Bear in voor een kleinere maar volledig zelfstandige mini-mech genaamd Iron Cub, die vijanden naast je aan flarden scheurt – totdat de tank leegloopt. Hoewel Iron Bear en Iron Cub exclusieve, op zichzelf staande Action Skills zijn, werken de meeste bonussen beiden, inclusief het arsenaal aan Hard Point-wapenuitrustingen. Deze Skill Tree beloont je ook voor het in brand steken van vijanden – perfect voor fans van Hard Point-wapens, zoals de Salamander-vlammenwerper.

Dankzij zijn nieuwe Skill Tree kan The Professional Zane nu de MNTIS Shoulder Canon uitrusten, een high-tech railgun met meerdere ladingen die vijanden met dodelijke precisie kan uitschakelen. Maar dat is niet de enige optie: in combinatie met de No Way Out-upgrade – die je verderop in deze Skill Tree zult vinden – vuurt de MNTIS een grappling hook af die vijanden rechtstreeks naar je toe rukt, zodat je van dichtbij flinke schade kunt aanrichten. Het is een compleet andere speelstijl vergeleken met Zane’s gebruikelijke specialisme in langeafstandsgevechten.

Voor een gedetailleerd overzicht van de nieuwe Skill Trees van Moze en Zane, evenals inzichten achter de schermen van de ontwikkelaar, kun je deze blog raadplegen. Je kunt Skill Trees ook volledig verkennen met de interactieve character builders op de pagina’s van Moze the Gunner en Zane the Operative.

Maar dat is niet alles! Tune in op twitch.tv/borderlands op donderdag 29 oktober om 17:00 CET voor de première van de nieuwste aflevering van The Borderlands Show. Deze aflevering bevat de volledige onthulling van de nieuwe modus Arms Race plus interviews met developers en nog veel meer.

Zowel Arms Race als de nieuwe Skill Trees maken deel uit van de Designer’s Cut add-on. Designer’s Cut vereist een exemplaar van Borderlands 3 om het te spelen en kan afzonderlijk of als onderdeel van Season Pass 2 worden gekocht. Season Pass 2 bevat twee geheel nieuwe downloadbare content add-ons – Designer’s Cut en Director’s Cut – en zal te koop zijn vanaf 10 november voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / Series S, Google Stadia en Windows-pc. De Designer’s Cut-uitbreiding lanceert op 10 november tegelijkertijd met de tweede Season Pass, terwijl Director’s Cut gepland staat voor release in de lente van 2021.

En vergeet niet dat Borderlands 3‘s next-gen upgrade tegelijkertijd zal lanceren met zowel de PlayStation 5 als de Xbox Series X / Series S. De next-gen versie van de game zal voor Xbox Series X / Series S op 10 november speelbaar zijn, terwijl de PlayStation 5-versie op 19 november beschikbaar zal worden gemaakt wanneer deze console in de Benelux wordt gelanceerd. Alle spelers die zowel een exemplaar van de game als een next-gen console bezitten of kopen kunnen de upgrade gratis downloaden binnen dezelfde consolefamilie.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x